De Grote Sinterklaasshow van Studio 100 is dit jaar voor het eerst te zien in Nederland. Studio 100 brengt samen met Proximus een digitale versie van de show die gratis toegankelijk is voor iedereen in België en Nederland. Op zondag 6 december om 11:00 uur is het gloednieuwe Plopsa Hotel in De Panne het decor voor een spetterende show met alle Studio 100 helden. Onder meer K3, Samson & Marie en Mega Mindy maken hun opwachting in de show. 

Gert Verhulst, Studio 100“We zijn bijzonder blij dat De Grote Sinterklaasshow dit jaar toch nog kan doorgaan ondanks de speciale tijden waarin we ons momenteel bevinden. Sinterklaas is een mooie traditie die we al lang met heel onze Studio 100 familie vieren. Het doet me dan ook veel plezier dat we deze show aan iedereen gratis kunnen aanbieden dankzij onze goede partner Proximus.”

Het verhaal

Samen met Samson heeft Marie alles geregeld voor het grote Sinterklaasfeest. De Hoofdpiet heeft beloofd dat hij het cadeautje voor de Sint zou regelen. Alleen is hij dat vergeten omdat hij het steeds heeft uitgesteld. De Sint is al onderweg naar het Plopsa hotel! Als dit maar goedkomt…

De Grote Sinterklaasshow @Home is op zondag 6 december om 11:00 uur gratis te bekijken via  www.pickx.be.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.