Op 14 februari is het weer zo ver; Valentijnsdag! Éen van de meest commerciële dagen…. althans dat roept iedereen altijd. Bijna niemand durft gewoon eerlijk te zeggen dat het krijgen van een cadeau voor Valentijnsdag heel erg leuk is. Ben je nog op zoek naar iets leuks, dan geeft onderstaande top 5 je misschien wel wat inspiratie.

#1 Game of Thrones 3D puzzel

GOT is één van de meest populaire series op televisie. Hoe leuk is het dan om deze puzzel cadeau te geven?! En dit is natuurlijk ook gewoon een grappige activiteit om samen te doen! De puzzel bestaat uit niet minder dan drie lagen met een grote landkaart, topografische elementen, steden, burchten, standaarden, wapens en alles wat er verder nog bij hoort.

#2 Tafellamp b

ioscoop lichtreclame
Dit is he-le-maal hip & happening! Je kiest zelf welke tekst je erop wilt hebben. Je kunt er dus ook met gemak een liefdevolle tekst op knallen voor je geliefde. En als je weer een keertje iets anders wilt, dan verander je het gewoon weer. Past eigenlijk in ieder interieur en de meeste vrouwen zullen hier in ieder geval dol op zijn. Mannen trouwens ook denk ik, juist omdat het zo gemakkelijk te personaliseren is.

#3 Laptop onderzetter van hout
Ik heb deze zelf en ik zou niet meer zonder willen. Of hij nou op tafel of op mijn knieën ligt; hij staat er goed op.. en blijft er ook altijd goed op staan. Deze laptop onderzetter is gemaakt van stevig bamboe hout, mousepad en praktische smartphone houder zijn inbegrepen. En ik vind het echt een plaatje!

#4 LED World Clock

Dit vind ik dus echt fantastisch. Ik hou natuurlijk wel van een beetje apart en daarom past deze klok helemaal in mijn straatje. 99,9 procent van alle klokken geeft de tijd aan met wijzers en getallen. De LED Word Clock laat het je niet zien met getallen, maar geeft in spraak weer hoe laat het is (je kiest uit Engels of Duits). Verder kun je de klok ophangen of neerzetten, dat is helemaal aan jezelf.

#5 Fuji Instax Mini 9
Polaroid camera’s zijn weer helemaal in en dat begrijp ik wel. Wij hebben op het toilet een aantal polaroid foto’s hangen en deze hebben echt wel hun charme. Je kunt op deze manier gewoon weer spontane foto’s maken, die je niet weer eventjes wist om vervolgens een nieuwe te maken. Gewoon klik en klaar.. superleuk! Hij is ook nog eens verkrijgbaar in allemaal leuke kleurtjes, deze mini-camera.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.