boo1In april brengt de succesvolle spellenbedenker Goliath – bekend van toppers zoals Rummikub, Woordzoeker, Triominos en de hits Robo Fish en Super Sand – nieuw, handig en creatief speelgoed naar de winkels. Met Bob Balloon kunnen kinderen zelf, op een simpele en veilige manier, kleurrijke ballonnen blazen en grappige figuren maken.

boo3Nog nooit was een ballon opblazen voor kinderen zo gemakkelijk en veilig. Plaats de ballon in de mond van Bob Balloon en begin te blazen of pompen. De lucht loopt niet meer terug en de ballon is in een paar seconden opgeblazen. Doe er het bijgeleverde lintje om, leg een strakke dubbele knoop en de ballon is klaar. Eenvoudiger kan het niet. Met de lange ballonnen kun je bovendien fantastische ballonnencreaties maken zoals een zwaard of een hond. Hoe? Dat staat in de bijgeleverde handleiding. In de winkels liggen straks vier variaties van Bob Balloon.

Bob Balloon: een mondstuk (verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en oranje), tien ballonnen en tien linten. Adviesprijs: 4,99 euro.

Bob Balloon Pump: een ballonpomp met adapter (afschroefbaar mondstuk) voor de gewone en lange ballonnen, tien gewone ballonnen, tien lange ballonnen om figuren te maken, twintig linten en een handleiding. Adviesprijs: 9,99 euro.

Bob Balloon Double Pack: een ballonpomp met adapter voor de gewone en lange ballonnen, twintig gewone ballonnen, twintig lange ballonnen om figuren te maken, veertig linten, stickers om de figuren bijvoorbeeld ogen en een mond te geven en een handleiding. Adviesprijs: 14,99 euro.

Bob Balloon Party Set: vier mondstukken, veertig ballonnen en veertig linten. Ontzettend leuk voor verjaardagsfeestjes! Adviesprijs: 19,99 euro.

Over Goliath Gamesboo2
Goliath Games is een van Europa’s grootste producenten van interactief speelgoed en gezelschapsspellen. Het bedrijf, in 1980 opgericht door Adi Golad, brak in 1983 door met Rummikub. Inmiddels gingen van het immens populaire spel, dat inzicht, durf en tactiek combineert, ruim vijftig miljoen exemplaren over de toonbank. Vandaag brengt Goliath Games wereldwijd ruim honderd verschillende spellen op de markt. Het bedrijf blijft trouw aan het gedachtegoed van zijn oprichter: nieuwe, intelligente en tijdloze spellen lanceren voor jong en oud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.