wieg2Knor Knor! Daar is Peppa! Peppa is een aandoenlijk biggetje van vijf jaar oud. Peppa woont samen met papa Big, mama Big en kleine broertje George. Samen met haar familie en vele vriendjes beleeft Peppa leuke avonturen. Peppa is eenvoudig in 2D getekend, kleurrijk en opbeurend. De avonturen van Peppa passen perfect bij de belevingswereld van peuter en kleuters. Net als ieder kind is Peppa dol op spelen met haar vriendjes, school, ballet, opa en oma en vooral…. in modderpoelen springen!

Is uw kindje ook zo dol op dit lieve biggetje en gaat hij of zij er het liefst mee naar bed? Dat kan! Wiegelied Peppa is uitermate geschikt om voor het slapen nog even mee te spelen en te knuffelen. Als je op het buikje van Peppa drukt klinkt er een rustgevend slaapdeuntje van ‘Twinkle twinkle little star’ en schijnt er een mooi kleurrijk licht op de muren als het donker is. Welterusten Peppa!

Je kunt Wiegelied Peppa o.a. bestellen bij bol.com.

wieg1WINNEN!
Wij mogen 1 iemand blij maken met deze onwijs schattige Peppa!
Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

69 thoughts on “Heerlijk in slaap vallen met Peppa!

 1. Wij hebben hier onze eigen Peppa Pig in huis 🙂 Ze kijkt de filmpjes met veel plezier en gelach en soms horen we iets van “grnauw” bij wijze van knor. Heerlijk toch om samen met Peppa in slaap te vallen?

 2. Zou Peppa ons nu eindleijk van alles spoken en andere enge monsters afhelpen? S avonds moet ik altijd weer een paar keer naar boven om van alles weg te jagen. Laat Peppa maar bij ons logeren!

 3. Mijn dochter is gek op peppa en verveelt zich soms in bed omdat ze moeilijk inslaapt. Peppa kan haar gezelschap houden.

 4. Wat een dotje!Geweldig!
  Zou zomaar het mooiste cadeautje zijn wat mijn kleinzoon mee naar het ziekenhuis zou kunnen nemen voor zijn observatie! Pas geboren en nu al zoveel problemen!

 5. Daar zou mijn dochtertje heel blij mee zijn. Ze is grote fan van Peppa Pig en een echte knuffelbeer. Een knuffelvarkentje om mee te knuffelen, heet ze zeker van harte welkom.

 6. Super leuk om te winnen voor mijn babymeisje dat op komst is! Aangezien de grote zusjes al een heleboel mooie knuffels en speelgoed hebben lijkt me deze echt heel leuk voor de baby!

 7. Ooowh zo schattig! ik zelf al jaren erg fan van Peppa Big, uiteraard samen met mijn kleine Mannetje, we kijken altijd samen en moeten ook altijd heel hard lachen. peppa big Maakt ons vrolijk!

 8. Na 8 maanden beulen in ons nieuwe huis en inwonend te zijn geweest bij vrienden hebben onze kids eindelijk allemaal een eigen kamer. Onze jongste zoon (2) heeft nu ook een eigen peuter bed en slaapt sinds een week voor het eerst helemaal alleen. En wat doet hij dat stoer, maar het is wel erg spannend! Hij is helemaal gek van Peppa. Wat zal hij het fijn vinden om zijn vriendinnetje met lichtjes en liedje dicht bij hem te hebben, dan slaapt hij vast nog veel beter!

 9. Bas is volop aan het sparen
  om genoeg Euro’s te vergaren.
  Het blijft niet bij mooie dromen:
  de Peppa lamp zál er komen!
  Hij wil met Peppa gaan kroelen.
  zodat hij ‘s nachts niet meer zo zal woelen.
  Hij zal dan heerlijk slapen,
  en overdag veel minder gapen.
  Zijn Peppa vriend is welkom in bed,
  heerlijk slapen en dan ook nog eens pret.
  Hopelijk mag hij deze Peppa winnen,
  dan kan de heerlijke nachtrust gaan beginnen…

 10. Mijn kleine meid heeft de laatste tijd wat moeite om ‘s avonds door te slapen en wordt middenin de nacht vaak huilend wakker.
  Peppa Big zal vast en zeker een hele grote troost voor haar zijn, als deze bij haar in bedje mag!

 11. Wat een prachtig lampje!
  Ik zou er zelf bij in slaap willen vallen.. In de vakantie zou ik mijn dochter blij willen maken met deze peppa en een nachtje logeren op het logeerbed in haar kamer want dat lijkt haar zo gezellig!

 12. Leuke knuffel, voor ons leuke dochtertje. Ze is helemaal fan van Peppa, maar niet zo fan van slapen. Dit zou wel eens de uitkomst kunnen zijn.

 13. Wat een geweldig lieve en leuke knuffel! Ik zou deze heel graag kado doen aan mijn liefste vriendin die dit voorjaar gaat bevallen van haar eerste kindje.

 14. Dit is echt perfect voor ons kleinste meisje. Ze ondergaat zoveel ontwikkelingen dat inslapen soms wat lastiger gaat. Aangezien Peppa Pig haar beste vriendinnetje op TV is, zal deze geweldige Peppa haar er vast mee helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.