7 Redenen om een slaapbank te kopen

Slaapbanken, of bedbanken zoals sommigen ze misschien noemen, krijgen veel kritiek in de meubelwereld. Maar alleen omdat ze niet voor iedereen werken, wil nog niet zeggen dat ze voor niemand werken. Een slaapbank kan een geweldig meubel zijn om in huis te hebben, omdat hij zo veelzijdig is. Hier zijn zeven redenen om te overwegen een slaapbank te kopen.

1. Een bedbank functioneert als twee meubelstukken: een bank en een bed.

Als je in een kleine ruimte woont of een ruimte multifunctioneel wilt inrichten, kan een bedbank een goede optie zijn. Zorg voor een comfortabele plek voor gasten om te zitten terwijl ze zich vermaken en een slaapplaats wanneer ze besluiten de nacht door te brengen. Het is een win-win situatie voor iedereen.

2. Slaapbanken zijn enorme ruimte bespaarders.

Als je in een kleine studio of appartement met één slaapkamer woont, kan een slaapbank de perfecte optie zijn om je eigen bed te hebben. Maar ook om vrienden te vermaken zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat ze een plek hebben om te zitten. Vouw de veren gewoon weer omhoog en leg de kussens op hun plaats. Gooi wat kussens in de hoeken en niemand zal het weten.

3. Ze komen in sectionals en loveseats.

Bij het kiezen van een slaapbank zit je niet alleen vast aan een simpele bank. Er zijn allerlei opties! Een sectionele slaapbank biedt voldoende zitplaatsen en een queensize bed om op te slapen. Loveseat-slapers bieden accommodaties met twee eenpersoonsbedden, en standaardbanken hebben meestal grote bedden aan de binnenkant.

4. Bedbanken besparen geld.

Je betaalt misschien iets meer voor een slaapbank dan voor een enkel bed of een bank, maar je betaalt zeker niet meer dan voor die twee stukken afzonderlijk. Omdat je twee artikelen in één koopt, bespaar je kosten. Bovendien betekent het hebben van een slaapbank dat je een huis met één slaapkamer kunt hebben in plaats van een huis met twee slaapkamers. Je woonkamer wordt je logeerkamer. De prijs van je huur/hypotheek gaat dalen, allemaal omdat je ervoor hebt gekozen om een ​​slaapbank te kopen!

5. Slaapbanken zijn beter dan futons.

Als je vaak gasten hebt die op zoek zijn naar een plek om te overnachten, waar zou je dan liever op slapen? Een futon of slaapbank? We denken het antwoord te weten.

7 Redenen om een slaapbank te kopen

6. Slaapbanken zijn probleemloos.

Wat is het onderhoud van een slaapbank? Om het bed klaar te maken voor gebruik, verwijder je eenvoudig het kussen en trek je het binnenveringsmatras omhoog. Lakens en een lichte deken kunnen op het matras worden achtergelaten, zodat het bed bijna klaar is wanneer je het opzet.

7. Bedbanken zijn gemakkelijker te verplaatsen dan traditionele bedden.

Ten eerste heb je één stuk om te verplaatsen, in plaats van meerdere verschillende meubels. Het rondduwen van een tweepersoonsslaapbank is zeker eenvoudiger dan een queensize bed, vooral als je er schuifregelaars onder hebt. Je hoeft nooit een back-up te roepen wanneer je jouw meubels opnieuw wilt rangschikken.

Met de minimalistische lifestyle trekking is de aanschaf van een nieuwe bedbank een slimme zet. De functionaliteit is veelzijdig en hun styling slim. Je kunt de verklaring die je in je huis zou afleggen niet ontkennen. Bovendien hebben de comfort- en betrouwbaarheid factoren van slaapbanken een lange weg afgelegd sinds de jaren 80.

About Cassandra Pater

Overachiever en gestructureerde chaoot: zorgt voor ijzersterke content in de vorm van blogs, branding & webdesign voor jouw bedrijf, met als doel te verbinden met de lezers en hoger te ranken in Google. Heeft ook nog 2 leuke Blogs: www.momambition.nl en www.interiorqueen.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.