tapijtlogoInmiddels wonen we alweer een aantal maanden in ons nieuwe huis. Misschien herkennen jullie het wel, dat in het begin je nieuwe huis, nog niet echt voelt als “jouw huis”. Zo langzamerhand krijgt ook ons huis meer en meer sfeer en hebben we het kunnen aanpassen naar onze smaak. Omdat de regenachtige dagen alweer aanzienlijk aanwezig zijn, wilde ik graag een nieuwe deurmat, waar we onze voeten aan kunnen afvegen. Maar niet een standaard mat, want dat is niet “mijn ding”.

In de webshop van Tapijtboetiek kun je terecht voor gepersonaliseerde deurmatten. Enthousiast als ik ben, ging ik op zoek naar een deurmat, die helemaal bij mij past. Ik vind het namelijk belangrijk, dat je je als je binnenkomt meteen thuis voelt.

wpid-20151022_095540.jpgIn enkele eenvoudige stappen, maak je al een deurmat, geheel naar jouw smaak. “Home is where the Heart is” is de tekst waar ik uiteindelijk voor koos. Want als je de mensen om je heen hebt, waar je van houdt, dan ben je eigenlijk al thuis.

Je kunt je eigen ontwerp vrijblijvend sturen naar de klantenservice ([email protected]) van Tapijtboetiek of je wensen kenbaar maken. Binnen 3 werkdagen ontvang je een ontwerpvoorstel. Wil je nog iets aanpassen, dan kan dat altijd. Pas na akkoord, is de bestelling definitief en ontvang je binnen 3 werkdagen jouw gepersonaliseerde deurmat.

Er is voldoende keus qua kleuren en tekst. Je kunt er zelfs voor kiezen om je (bedrijfs)logo er op te laten zetten. Leuke binnenkomer toch, op de zaak?!

DE STAPPEN

  • Kies kleur, lettertype, afmeting
  • Bedenk een tekst (klik hier voor inspiratie)
  • Mail de informatie en indien gewenst een afbeelding of logo als .jpg

Neem snel een kijkje in de webshop van Tapijtboetiek en begin met het ontwerpen van jouw eigen gepersonaliseerde deurmat! Leuk om zelf te hebben, of om cadeau te geven!

One thought on “Home is where…mijn mooie deurmat ligt!

  1. Dat is inderdaad een leuke binnenkomer! Wat je als laatste zei wil ik even op inhaken. Op de zaak is een textiele binnenmat een goede optie, voor buiten is dat echter niet altijd even handig. Dan kunnen bedrijven beter kiezen voor bijvoorbeeld een spaghettimat. Deze matten zijn gemaakt van spaghettisliertjes en schrapen daarmee het vuil van de voeten. Als men dan ook nog een textiele deurmat heeft voor binnen is er een ijzersterke combinatie aanwezig! Namelijk schoonlopen op de spaghettimat en drooglopen op de textiele deurmat!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.