sint1“Mama, is Sinterklaas al onderweg met de boot, vanuit Spanje?” Jeetje, wat een vraag….ik geef maar snel antwoord, dat ik niet precies weet hoelang de Sint over zijn overtocht doet en ga weer verder met de was. “Is hij niet sneller als hij gewoon met zijn paard komt dan?”. Dat zou best eens kunnen, maar hoe moeten al die Pieten mee dan? Ah! Ik heb hem wat gegeven om over na te denken en voorlopig krijg ik geen moeilijke vragen meer op mijn bord. Jullie lezen het al…Sinterklaas is hier in huis alweer het gesprek van de dag!

Ik vind het een heerlijke tijd, de Sinterklasint3astijd. Als mijn kleine mannetje uit volle borst staat te zingen bij zijn schoen, word ik altijd een beetje weemoedig. Want ja…straks…straks…als we hem moeten vertellen dat….! Meneertje is nu 6,5 jaar geweest en is (gelukkig) nog een echte believer! Het hele jaar kijkt hij er naar uit, dat de goede man samen met zijn pieten, weer aan komt varen. En wij….wij staan lekker te blauwbekken bij de intocht…risico van het vak (moeder/vader etc.) natuurlijk.

Een aantal jaar geleden ontving mijn believer een mooie videoboodschap van de Goede man HIMSELF! Wow!! Dat was echt wel eventjes een beetje schrikken…maar toch ook wel heel cool! En jeetje, wat weet die man toch veel! Iedere keer dat mama zei, dat piet alles hoort en het doorgeeft aan de Sint als je stout bent geweest…ja, dat moet dan toch wel waar zijn?! Hoe weet hij het anders?!

sint2Uit betrouwbare bron heb ik begrepen, dat er ook dit jaar weer een mooie boodschap van de Sint is voor de aankomende grote broer! Wat ik ook hoorde : Sinterklaas krijgt een persoonlijke muzikale verrassing, gezongen door de enige echte Guus Meeuwis. En weet je wie er ook nog voorbij komt? Super Piet, de redder in nood! Of toch niet? De Sint heeft 2 boodschappen voor de kijker en zelfs naam en foto’s komen voorbij!

Meer informatie vind je hier!

WINNEN!
Wil jij ook een persoonlijke boodschap van de Sint? Laat dan hieronder je naam achter lief kind. Op 8 november laat winactie piet van zich horen door middel van een mail! Vergeet je niet een geldig mailadres neer te zetten? Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

44 thoughts on “Sint spreekt jouw kids persoonlijk toe!

 1. Quinten zou dat prachtig vinden, hij wordt 5 december 6 dus ook een echte sinterklaasfan, dat kan bijna niet anders als je op die datum geboren bent.

 2. Zou super zijn voor mijn dochter is er al wel 9 maar door ze autisme heeft staat ze achter met leeftijd en gelooft ze er nog steeds in

 3. Voor mijn zeven kleinkinderen -allen onder de vijf jaar- en zo intens gelovend -een van de mooiste cadeautjes en herinneringen die ik ze mee zou kunnen geven! Zomaar geluk! Dank jullie wel

 4. Tess (4), Emir (5) en Eef (1).
  We vieren het Sinterklaasfeest altijd met de familie. Ik verheug me er net zo op als de kinderen!

 5. Ik maak graag kans voor mijn kindjes! Vorige jaar hebben wij deze dvd ook gehad en ik vind het zo’n goed alternatief voor een Sint aan huis. Mijn dochter vond het zo ontzettend leuk en heeft tot lang na december naar de dvd gekeken.
  Ik zou dat koppie van haar wel eens willen zien als ze nog een keer post krijgt van de Sint. Er is zoveel veranderd in haar kleine leventje….Ze gaat nu naar school, heeft een broertje gekregen en is ook alweer bijna 5 jaar! Wat zal de Sint daar dit jaar over te zeggen hebben??

  Ik hoop op een kansje!!

 6. Ik doe graag mee voor mijn dochter elise van 4 en zoontje jarno van 2. Vooral Elise is al bezig met Sinterklaas sinds dat het speelgoedboek op de mat viel. Het verlanglijstje ligt al weken klaar en de eerste kleurplaten voor Sint zijn al gemaakt. Ik doe dus graag mee om deze lieve kids te verrassen en een speciale dag van het sinterklaasfeest te maken.

 7. Allysia, daimy en joeri willen heel graag een boodschap ontvangen van de sint, wie weet dat deze mama dat voor hun wint. Daar zou ik hun heel blij mee maken en het zou mama ook raken. We gaan hard duimen en hopen dat wij met deze leuke prijs weg lopen 😉

 8. (BEAU LAMBERTS, 5 jaar) Jaaaaaaaaaaaa!! Maar dit is leuk zeg! Eindelijk… hij is er weer.. De video van sint 😀 Vorig jaar wou ik ‘m al bestellen voor m’n meisje.. maar ze was nog net te jong vond ik en wilde het EXTRA speciaal houden.. dussss.. dit jaar is ze 5 “DE” perfecte leeftijd 😉 Ohhhh wat zou het GAAF zijn om de video van sint te mogen winnen *zucht* Zou dat blije en verbaasde koppie voor geen GOUD willen missen! SUPER! Kijk nu al uit naar 5-12… zeker met zo’n te gekke en te leuke video van sint op de deurmat.. wat zou ze verrast zijn! Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen.. of nouja.. jullie eigenlijk 😉 ohhh ik ga hiervoor echt heééééééééél hard duimpjes draaien… helemaal te gek dat jullie deze zomaar weg gaan geven.. wie niet waagt, wie niet wint… SPANNEND! Liefs Nathalie :* p.s: uiteraard volg ik jullie ook op facebook

 9. Voor mijn meisje Fay, dit zou ze helemaal geweldig vinden! Niks spannender dan persoonlijk toegesproken te worden door de Sint!

 10. Iluna (5jaar) en Jelle (3 jaar) zouden dit geweldig vinden om een persoonlijke boodschap te krijgen van de sint waar ze dol op zijn, ze tellen nu al elke dag af tot ze hun schoentje mogen klaar zetten

 11. Ik maak graag kans voor mijn dochters Lena (7 jaar) en Merle (5 jaar).
  Waarschijnlijk het laatste jaar dat Lena nog gelooft, dus dan zou zo’n dvd super gaaf zijn!

 12. Vandaag zijn ze dan geboren! Het zusje en broertje van onze twee oudsten van 4 en 5 jaar! Wat zal het moeilijk voor ze zijn om wat minder aandacht te krijgen! Een video van Sint zou zo geweldig voor ze zijn! Zo speciaal en zo bijzonder!

 13. Ik weet niet of die video voor meerdere kindjes tegelijk kan? Als dat wel kan, dan doen we graag mee voor Mees (7), Fréderique (5) en Juliëtte (2)

 14. Wauw! Ik ken er eentje met een instant-hartstilstandje mocht haar naam genoemd worden door de Sint, en dan nog wel op de tv? Ik doe zeker mee! Wat heerlijk!

  Lott-5jaar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.