Nijntje_packshotnijntjes avonturen, groot en klein  
Vanaf 20 oktober verkrijgbaar op DVD 

Een absolute must see voor ieder gezin met jonge kinderen: nijntje! Het bekende konijn-icoon is al sinds jaar en dag een van de meest herkenbare personages voor kinderen en bestaat dit jaar maar liefst 60 jaar. Op 20 oktober verschijnt nijntjes avonturen, groot en klein voor het eerst in de succesvolle 3D-geanimeerde stijl op DVD. Met vrolijke kinderstemmen en bovendien de warme vertelstem van acteur Pierre Bokma. Nijntje is gebaseerd op de ongelofelijk populaire kinderboekenreeks van Dick Bruna, die wereldwijd meer dan 85 miljoen exemplaren verkocht. De verhalen van nijntje stimuleren kinderen om buiten te spelen en inspireert kinderen om te ontdekken en creatief te zijn. 

Verhaal Nijntje02
Nijntjes avonturen, groot en klein is een verfrissend nieuwe animatieserie, gebaseerd op de iconische verhalen van Dick Bruna. Met negen vrolijke avonturen, waarbij elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld om haar heen ontdekt. Vol herkenbare thema’s uit het leven van jonge kinderen en gezellige liedjes om mee te zingen.

Met negen avontuurlijke verhalen: 1. nijntje en de regenplassen 2. nijntje en de draak 3. nijntje en de vogel 4. nijntje wordt boer 5. nijntje en de tenniswedstrijd 6. nijntje de fee 7. knorretje de ballerina 8. nijntje en de bladeren 9. het kampeeravontuur van nijntje.

Speelduur: 63 min. (9 x 7 min.) | Taal: Nederlands gesproken | Beeldformaat: 16:9 | Audio: Dolby Digital 5.1 | CAP: € 8,99 | Verpakking: 1 DVD Amaray Slipcase + feestelijke vlaggetjes | Kijkwijzer: AL 

Brandweerman Sam, Helden van de Storm  Sam_packshot_3D
Vanaf 20 oktober verkrijgbaar op DVD & VoD 

De populaire kinderserie Brandweerman Sam , die dagelijks te zien is bij RTL Telekids, komt met een gloednieuw extra lang avontuur. Deze leuke serie over de stoere brandweerman, pakt ditmaal uit met de titel Helden van de Storm . Een volledig Nederlands gesproken avontuur, uitermate geschikt voor peuters en kleuters! 

Sam03Verhaal
Een gevaarlijke orkaan stevent af op Piekepolder, precies op het moment dat de spiksplinternieuwe kazerne in gebruik wordt genomen. De nieuwe rekruten Arnold en Ellie vallen dan ook met hun neus in de boter: op zoveel actie hadden ze niet meteen gerekend! Als de wind en het noodweer aanwakkert, moet het brandweerteam alles op alles zetten om de inwoners van Piekepolder de redden. Sam komt meteen in actie bij de oude mijnen, want die dreigen vol te lopen met water terwijl Penny en de kinderen binnen zijn. Intussen moet Elvis de leiding nemen om de andere inwoners in veiligheid te brengen.

Zou het Sam, Elvis en de rest op tijd lukken? Je ziet het in dit gloednieuwe extra lange avontuur!

Speelduur: 60 min. (6 x 10 min.) | Taal: Nederlands of Vlaams gesproken | Beeldformaat: 16:9 | Audio: Dolby Digital 5.1, HIFI-Stereo 2.0 | CAP: € 8,99 | Verpakking: 1 DVD Amaray Slipcase | Kijkwijzer: AL

WINNEN!
Wij mogen 1x de DVD van nijntje en 1x de DVD van Brandweerman Sam weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam en een geldig mailadres. Voor welke DVD doe jij mee? Deze actie is inmiddels afgelopen!

73 thoughts on “Volop kinderpret met de nieuwe verhalen van nijntje en Brandweer Sam!

 1. Mijn zoon Sem is helemaal gek van Brandweer Sam. Hij wilt niets anders kijken, draagt de hele dag zijn brandweerhelm en ‘belt’ vaak met Sam als er iets is. Wij zijn allemaal wel toe aan nieuw materiaal, want we kennen alle filmpjes al ?

 2. Nijntje, nijntje, kom er bij, met jouw vriendjes reuze blij!… Onze peuter kan (bijna) het hele liedje meezingen.
  Altijd leuk, de avonturen van Nijn!

 3. Voor mijn kleinzoon Floris die helemaal gek is van Sam de brandweerman. Zelfs op zijn verjaardagstaart moest Sam komen te staan.

 4. Als echte Utrechtse doe ik uiteraard mee voor de dvd van nijntje (met kleine n!). Doe deze graag cadeau aan een pasgeboren Utrechtse baby, voor later.

 5. Ik doe graag mee voor mijn dochtertje want die vind brandweerman sam helemaal geweldig .
  Ze maakt graag kans op 1 van de leuke dvd’s

 6. Nijntje, lief klein konijntje, Nijntje… knuffelkonijntje.. 🙂 Wij zingen dan alleen ‘Nientje’ i.p.v. Nijntje voor onze dochter Nina.. Uiteraard doe ik graag mee voor de Nijntje dvd 😉

 7. Ik zou heel graag de dvd ”nijntjes avonturen, groot en klein ” willen winnen, dat is toch wel de held hier in huis!

 8. mijn neefje is echt verslaafd aan brandweerman sam.
  de dvd kan mijn zus dan ook meenemen als hij weer in t ziekenhuis ligt wat meerdere malen per jaar gebeurd

 9. Moeilijk hoor.. beiden dvd’s zijn zoo leuk!!
  Maar dan toch brandweerman Sam. Mijn mannetje doet altijd zo enthousiast de brandweerwagen na als Sam wordt opgepiept, wat zal hij kijkplezier beleven! 🙂

 10. Zou de DVD van nijntje willen winnen voor kleine nichtje en de DVD van Brandweerman Sam voor ons neefje. Laat aan jullie over wie/ welke het word.

 11. wat een leuke dvd’s. Ik kan eigenlijk niet kiezen welke dvd, want ons zoontje van ruim 1,5 vind het allebei leuk om naar te kijken. Hij heeft nog geen specifieke voorkeur.

 12. ? Voor mijn stoere spetter, die gek is op brandweerwagens heel graag een dvd van Brandweerman Sam! Ik weet zeker dat hij ernaar zal kijken met een hele grote glimlach op zijn gezicht!! ?

 13. Graag wil ik meedoen voor de dvd van brandweerman sam, de absolute favoriet bij ons thuis. Onze kleine ‘Sam’ noemt mama Jenny,papa Elvis en kleine broer is commandant Staal hahaha

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.