Omdat we in een huurwoning zitten (particulier) is het niet mogelijk om een nieuwe keuken te plaatsen. In de toekomst hopen we natuurlijk een eigen huisje te gaan kopen, maar op heel korte termijn zit dat er helaas niet in. Wel droom ik af en toe eventjes verder en bedenk ik mij hoe de keuken er uit moet gaan zien. Landelijk lijkt me wel wat….en dan met zo’n gigantische tafel waar je gezellig aan kunt eten. Verder natuurlijk zo’n grote buffetkast met raampjes erin, waar ik allemaal leuke potjes e.d. in kan zetten. Ideeën genoeg, alleen nu nog die pot met goud vinden aan het einde van de regenboog!

Wat ik voornamelijk erg mis in onze huidige keuken is een oven waar ik lekker iets in kan bakken. We doen het nu al jaren met een combi magnetron en op zich is dat prima, ware het niet dat bijvoorbeeld lasagne gewoon niet lekker wordt en ook een taart bakken niet zo gemakkelijk gaat. Verder lijkt het me gewoon gezellig, om aan die supergrote tafel die er ooit gaat komen, samen met de kinderen koekjes te maken en daarna in de oven te doen. Of gewoon lekker knutselen en kleuren, tijdens een regenachtige dag….lijkt me heerlijk!

Verder mis is ruimte om te koken. De gasplaat die we nu hebben is aan de kleine kant, wat ervoor zorgt dat ik eigenlijk niet tegelijk een koekenpan en wok neer kan zetten. Ook zit hij in een hoekje gepropt, wat het allemaal net iets lastiger maakt. Omdat we in de toekomst toch voor een oven gaan, is een gasfornuis misschien wel een goed idee. Gelukkig hebben we nog eventjes de tijd, want ik ben er stiekem nog niet over uit of ik op gas wil blijven koken, of misschien toch wel elektrisch of op inductie. Een kookeiland zou helemaal fantastisch zijn natuurlijk, maar het is tegen die tijd eventjes zien hoe het staat met het beschikbare budget.

Nog een ding, waar voornamelijk de man des huizes een probleem mee heeft; we hebben op dit moment een veel te klein aanrecht en bijna geen kastruimte. Gevolg is, dat er her en der op het aanrechtblad nog wel eens iets wordt neergelegd wat er eigenlijk niet hoor. Meer kastruimte zou dus wel heel erg lekker zijn. Ik wil uiteraard mijn (aanstaande) buffetkast niet gebruiken voor de pannen, dus een pannenlade zou wel een uitkomst zijn. Verder lijkt een apothekerskast me ideaal, om alle voorraad in kwijt te kunnen.

Ik heb al meerdere malen de mooie keukens van Grando bekeken en wat zitten er toch een pareltjes tussen. Kwaliteit en topmerken; een gouden combinatie, die ze aan hun klanten aanbieden. Zowel op de website als in de showroom kun je je laten inspireren en laten informeren. Met de unieke 3D ontwerptool, krijg je de mogelijkheid om je droomkeuken te ontwerpen (ook badkamers trouwens). Bespreek je woonwensen met een Grando ondernemer en ontvang daarna een gedetailleerde 3D tekening gebaseerd op de realiteit. Indien gewenst komen ze zelfs bij je thuis om passend advies op maat te geven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.