saartje1Nieuw in het assortiment van Saartje Prum is een bijzonder ‘hooiberg-bed’ voor op de kinderkamer. Het Hooihuys is een stapelbed dat meteen doet denken aan een hooiberg. Saartje Prum baseerde het ontwerp op het bed dat zij bedacht voor FarmCamps. Haal nu ook het boerenleven in huis met het Hooihuys.

saartje3Tussen de strobalen
Wie zou er nu niet willen wegdromen in een geurende hooiberg, met zacht loeiende koeien op de achtergrond? Kinderen hoeven hun ogen maar dicht te doen en wanen zich in een heuse hooiberg dankzij het nieuwste huisjesbed van Saartje Prum. De palen die boven het dak uitsteken zijn typerend voor een hooiberg. Er is een hooi­ladder en natuurlijk boerenhekjes die het bovenste bed veilig maken. Het daglicht schijnt zachtjes naar binnen door het dak.

Logeerpartijtjes
Nodig vrienden en vriendinnen maar uit op de ‘boerderij’. Standaard heeft het Hooihuys twee slaapplaatsen maar met de bedlade op wieltjes is dit eenvoudig uit te breiden naar drie slaapplaatsen. Plek genoeg dus voor logeetjes! De lade kan echter ook als extra opbergruimte dienen. Het is bovendien niet alleen een fijne slaapplek maar ook een ruim speelobject.

Oorspronkelijk ontwerpsaartje2
Saartje Prum ontwierp het Hooihuys oorspronkelijk voor FarmCamps. Geïnspireerd door het boerenleven ontstond het idee van een hooiberg om in te slapen. Inmiddels is het bed te vinden in ruim veertig lodgetenten op verschillende logeerboerderijen. De reacties op het Hooihuys waren zo enthousiast dat Saartje Prum besloot het bed aan te passen voor de kinderkamer.

Saartje Prum
Het Hooihuys is het nieuwste pronkstuk van Saartje Prum, de specialist in kinderkamers. Van meubels tot decoraties, styling-advies en praktische oplossingen: bij Saartje Prum is de kinderkamer compleet.

Kijk voor alle kinderkamers op www.saartjeprum.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.