prum1Kinderkamerspecialist Saartje Prum brengt deze lente een nieuwe, spetterende collectie op de markt: Duiker. De lijn bestaat uit stoere bedden, fris beddengoed, kussens in de vorm van vissen en een verscheidenheid aan accessoires. Allen met een knipoog naar de onderwaterwereld. Met de nieuwe lijn van Saartje Prum duiken kinderen elke avond met veel plezier hun bed in. 

Snorkelen
Speciaal voor echte waterratten komt Saartje Prum met de lijn Duiker. Met daarin het dekbedovertrek Snorkel, dat deels bestaat uit de lichtblauw geruite stof waarvan vroeger theedoeken gemaakt werden. Ook leuk: de zachte kussens met grappige namen als Scuba, Haai en Vin. En om de onderwaterwereld compleet te maken, heeft Saartje Prum nog blauwe en grijze muurverf, stickers in de vorm van druppels en vissen, houten muurkastjes, en de Wandlamp Strand.

Vracht
Met de lijn Duiker introduceert Saartje Prum ook twee nieuwe bedden. Zo kunnen kinderen met Bedbank Vracht ervaren hoe het is om op een schip te slapen. Het bed is gemaakt van underlayment, met opdrukken als ‘this side up’. De uitschuifbare lade is handig voor logeetjes of als opbergruimte. Het bed Schemer heeft authentieke spijlen en verhoogde zijkanten; ideaal voor kleinere kinderen. Via een trappetje kunnen ze gemakkelijk in bed klimmen, om vervolgens op ontdekkingstocht te gaan.

prum2Eigenzinnig 
Een tikkie eigenzinnig. Zo valt Saartje Prum het beste te omschrijven. Het merk is in 2003 op de wereld gezet door Judith en Mariëlle. Zussen bij wie ‘gewoon niet in het woordenboek voorkomt. Het begon met het opknappen en verkopen van authentieke meubels. Al snel kwam er een winkel in Driebergen en werden complete kinderkamers onder handen genomen. Inmiddels werken Judith en Marielle samen met de vijf tantes van Saartje, die ontwerpen, ondersteunen, advies geven en klanten helpen met de styling. Omdat ze echt alleen het allerbeste willen en geen detail over het hoofd zien, zijn ze in 2015 gestart met een eigen Saartje Prum-lijn. Verschillende collecties van duurzame en vrolijke meubels, kussens, vloerkleden en beddengoed, waarmee de zussen de wereld nóg een stukje mooier maken.

Kijk voor meer informatie op de compleet vernieuwde website van
kinderkamerspecialist Saartje Prum:
www.saartjeprum.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.