alim2Webwinkel Lovely Little One verrijkt Nederland met een wel heel zoet en schattig merk: Alimrose. In Australië staat dit designlabel al meer dan dertig jaar bekend om de bijzondere nostalgische poppen, gemaakt van mooie, zachte stoffen en met veel details. Leuk voor kinderen om mee te spelen, maar ook als aankleding in de slaapkamer.

Ballerina
Alimrose (voorheen Native Bush Babies) is in de jaren tachtig opgezet door twee moeders. Door hun passie voor design en oog voor kwaliteit maakte het bedrijf razendsnel furore. Inmiddels bestaat de collectie uit tal van poppen, in allerlei soorten en maten. Bijvoorbeeld de Baby Ballerina, een pop met een net knotje en haarband van bloemetjes, die weer perfect matcht bij de zachte tutu en schoentjes. Of Pop Audrey, die gehuld is in een rok met vrolijk bloemetjesmotief en roze strikjes in het haar. Maar er is meer: de collectie van Alimrose bevat ook rammelaars en piepspeentjes. Stuk voor stuk echte vriendjes die overal mee naartoe gaan.

alim1Lovely Little One

Emmy Vaessen besloot het eerste levensjaar van haar dochter thuis te blijven. In de uren dat het kleintje op bed lag, bedacht Emmy het idee voor de webshop LovelyLittleOne.com. Een plek waar ze alle leuke kinderspullen die ze online tegenkwam, kon tonen en verkopen. Inmiddels is de winkel een ware passie geworden en zit Emmy elk beschikbaar uur achter haar laptop. Regelmatig haalt ze nieuwe merken naar Nederland toe. Dat zorgt ervoor dat Lovely Little One een steeds breder en unieker scala heeft aan kwaliteits- en merkproducten voor kinderen en hun slaapkamers.

Kijk voor meer informatie op LovelyLittleOne.com  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.