yo1Vandaag weer een leuke webshop in de spotlights: Yo-baby! Mooie en betaalbare babyspullen, dat wil toch iedereen?! De gezellige printjes zorgen ervoor dat je niet uitgekeken raakt in deze fijne webshop! Ik zet weer wat mooie producten in de spotlights!

yo2Omdat wij een zoon krijgen, kijk ik zelf natuurlijk meer naar producten die passen bij een jongetje! Aangezien ik niet wil “discrimineren” laat ik jullie allereerst een mooie aankleedkussen-hoes zien, die ik helemaal leuk vind voor een meisje! Deze hoes is gemaakt van zeil en heeft een ontzettend zoet printje! De hoes is geschikt voor de standaard kussens (bijvoorbeeld die van de HEMA of de Prenatal)!

yo3Over niet al te lange tijd, ontvang ik de luiertas die ik heel erg graag wil hebben! Daar zit een verschoningsmatje in, maar geen bijpassende luier etui. En die heb je als mama (en papa) toch wel nodig, vind ik dan! Hiernaast zie je een etui die ik zelf heel erg leuk vind. Een stoer printje…en nog veel belangrijker, praktisch! Ook de etui is gemaakt van zeil en biedt voldoende ruimte voor een aantal luiers en een pakje billendoekjes!

yo4Snottebellen wegpoetsen doe je in stijl, met de leuke tissuedooshoesjes die je kunt kopen bij Yo-baby! Voor de vaste lezers…die al een hele tijd terug blijven komen op de blog van KiDDoWz, is het geen geheim dat ik dol ben op uiltjes! Hiernaast zie je dan ook, de voor mij favoriete, tissuedooshoes mét uiltje! Enne, hou je niet van uilen…dan zijn er nog veel meer soorten te koop!

yo5De Tripp Trapp stoelen zijn tegenwoordig in de meeste huishoudens wel te vinden! Is je kindje nog wat kleiner, dan is het verstandig om er een stoelverkleiner in te stoppen. Bij Yo-baby kun je daarvoor ook prima terecht! Ook hier kun je zelf uitkiezen wat het beste bij jou (en je kindje past)! Overigens zijn er ook stoelverkleiners te koop voor in de IKEA Antilop stoel!

WINNEN!
Wij ontvingen de stoelverkleiner die je hier aan de rechterkant ziet en mogen iemand daar blij mee maken. De kwaliteit is uitstekend en alles is netjes afgewerkt! Wil jij kans maken op deze leuke stoelverkleiner? Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

 

41 thoughts on “Yo-baby!

  1. Wat is deze welkom! Onze eerste stoelverkleiner is compleet vernield door onze zoon. Ons dochtertje is hier nu aan toe, dus deze is zeer welkom!

  2. Wat een leuke stoelverkleiner, komt goed van pas voor mijn nichtje Britt, kan ze samen aan tafel, met de hele familie eten.

  3. Toevallig pas een kinderstoel gekocht voor onze kleine, maar nog geen stoelverkleiner omdat die nog niet afgeprijsd was hihi…:-)

  4. Graag doe ik mee! Als we bezoek van kindjes krijgen van vrienden/familie hebben we wel de stoel, maar geen stoelverkleiner. Dus het is altijd behelpen en moeilijk doen. Deze stoelverkleiner zou het ons een stuk makkelijker maken 🙂

  5. Ik maak graag kans voor ons derde kindje! Onze andere 2 kinderen hebben een eigen tripp trapp en uiteraard halen we voor onze derde ook een tripp trapp. Een verkleiner hebben we nooit gehad, maar lijkt me super handig! We zaten altijd moeilijk te doen met een kussentje, haha.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.