Superleuk natuurlijk om de kinderen in je omgeving op te zien groeien tot volwassen en zelfstandige tieners. Het wordt alleen ieder jaar natuurlijk moeilijker om een goed cadeautje uit te kiezen. Je kunt als cadeau ideeën natuurlijk magazines of geld geven, maar dit is niet erg origineel. Wil je echt iets speciaals doen? Lees dan snel deze blog verder. Wij geven je hierin tips voor een origineel en leuk cadeau.

Een belevenis

Iedere tiener houdt ervan om nieuwe ervaringen op te doen. Of dit nu een rondje ijs karten is of misschien indoor skydiven, een belevenis als cadeautje geven is altijd goed. Als je geen idee hebt welke nieuwe ervaring de tiener graag zou willen mee maken kun je het altijd even bij zijn of haar ouders navragen. 

Concert

Is de tiener waar jij een cadeautje voor moet verzinnen helemaal fan van een bepaalde artiest? Kijk dan eens op Google rond of die artiest niet toevallig een tour heeft en in de buurt komt. Als jij dan kaartjes weet te bemachtigen tot die ene speciale artiest is de belofte dat hij/zij bij het zien van jouw cadeautje helemaal uit het dak gaat. 

Komedie optreden 

Vind je kaartjes voor een concert net iets te duur? Neem dan de tiener eens mee naar een leuke cabaretvoorstelling. Deze zijn vaak relatief goedkoop en altijd gezellig. Ga gezellig met z’n tweeën of laat hem of haar een vriend(in) meenemen. Zorg er trouwens wel voor dat je zeker weet dat de tiener de cabaretier ook echt leuk vindt. Het wordt dan een avond om nooit meer te vergeten. 

Sportevent

Jongens (en veel meiden) zijn gek op voetbal. De meeste hebben wel een club die ze supporten. Met een origineel cadeautjes als voetbal kaartjes zal de tiener je eeuwig dankbaar zijn. En als jullie dezelfde club steunen is dit ook nog eens een hele goede manier om jullie band samen te versterken.

Winkelen

Houdt jouw tiener niet van voetbal? Geen paniek, veel tieners vinden het ook leuk om te gaan winkelen. Zichzelf een hele nieuwe look aanmeten is een onderdeel dat tieners in hun tienertijd doormaken om zichzelf te ontdekken. Dus neem je tiener lekker mee de stad in en maak er een gezellig middagje shoppen van. 

Sieraden 

Mooie sieraden doen het vaak goed bij zowel jongens als meisjes. Als je een beetje in de buidel wilt tasten kun je jouw tiener misschien wel een heel groot plezier doen met een sieraad van bijvoorbeeld boeddha to boeddha. 

Vraag wat hij/zij voor cadeau wilt

Als je echt geen flauw idee hebt van wat jij je tiener moet geven en je denk dat het bovenstaande niet zoveel indruk gaat maken. Schroom niet en vraag aan je tiener wat hij of zij het liefste als cadeautje zou willen krijgen. Misschien vind je het niet zo leuk omdat op die manier de verrassing eraf gaat, maar je bent er wel van gegarandeerd dat jij je tiener een cadeautje geeft waar hij of zij echt heel erg blij mee is.

/Gastartikel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.