SAMSUNG CAMERA PICTURESDe kinderen zijn er op school helemaal aan gewend. Ik heb het dan over de Time Timer. Gezinnig heeft dit fantastisch artikel te koop in de webshop. Wat op school succesvol kan zijn, zou thuis ook kunnen werken. En dan kan het eierwekkertje, waarbij je niet kunt zien hoe lang je nog moet “werken”, eindelijk weer gebruikt worden waar het voor is…

01 JAC5025 Time Timer Plus sideEn zo pakten wij de Time Timer uit en gingen er mee aan de slag. Eerst even batterijen in doen uiteraard. En dan met het half uurtje lezen / logopedie oefenen schakelen we de Time Timer in. De kinderen doen/maken hun opdracht en kijken tussendoor even op de Time Timer of de tijd al om is. Eenmaal tijd, vragen ze netjes of ze mogen opruimen. Een ideaal product voor in huis!

De Time Timer Plus is een klok die laat zien hoeveel tijd resteert.02 JAC5025 Time Timer Plus front

Een perfect hulpmiddel om kinderen begrip van tijd te leren en zelfstandigheid te stimuleren. Ontzettend handig als je afspraken maakt over hoelang een activiteit gaat/mag duren. Lees: Wanneer moet de tv uit? Hoe lang mag ik nog gamen? Enzovoorts.

 

03 JAC5025 Time Timer Plus rearBeweeg de rode schijf tegen de klok in naar de gewenste tijd. De rode schijf verdwijnt wanneer de tijd verstrijkt, oftewel: je ziet aan het rode vlak hoeveel minuten nog resteren.

Draagbaar model met handig handvat
Instelbaar geluidsvolume (als de tijd verstreken is)
Geruisloos (geen getik)
Werkt op 1 AA batterij
Afmeting: 14 x 18 cm.

De Time Timer Plus is te bestellen via deze link!

/Miranda Young

2 thoughts on “Time Timer Plus

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.