zen2Hoe leuk is dat, we krijgen van Zenner Haarmode de nieuwste lente accessoires opgestuurd. Deze Springtime collectie bestaat uit haarbanden, klik-klaks in vlindervorm of met een strikje, snapclips, gevlochten elastieken zonder metaal, cable elastics en mini sierklemmen. De haaraccessoires in pastelkleuren zijn versierd met glitters, stippen en vlinders. Wat wil een meisje nog meer?

zen3De schoolmeid gaat op schoolreisje naar een pretpark. We moeten vroeg op school zijn en ze bedenkt een kapsel waarmee ze geen last heeft van de rugleuning in de bus en in de attracties. Het wordt een hoge knot met een gevlochten metal free elastiek. Voor de losse plukken kiest ze de blauwe vlinder klik-klak met glitters, want ze wil ook gezien worden. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat ze bij ophalen nog steeds een hoge knot heeft alleen de vlinderspeldjes zitten in  de broekzak van de leidster. Op spreekbeurtdag wil de schoolmeid zich graag presenteren. Ze kiest twee hoge staarten met de kleurige Cable Elastics met stippen. De staarten zitten stevig vast en zakken niet uit. Door de kabel komt er geen knik in het haar, dus wanneer ze met een voldoende stralend haar lokaal uit komt lopen met haar elastieken in haar hand, is er inderdaad geen knik te zien. Ze heeft na afloop van haar spreekbeurt even haar haren los gegooid en de spanning buiten van zich afgerend. Normaal gesproken vergeet ze haar elastieken dan, maar deze zijn kennelijk zo mooi dat ze ze koestert.zen1

De peuter loopt graag verkleed in de rondte. Alles trekt ze aan, regenlaarsen, snowboots maakt haar niet uit. Een petje of haarband hoort erbij. Deze ‘panter’ diadeem met roze vlekken vindt ze prachtig en hij blijft zitten. Andere diadeems zitten wel eens wat vreemd of hinderlijk bij haar oren. Deze diadeem blijft ze zelfs dragen tijdens het televisiekijken, kan ik mooi een foto maken!

zen4WINNEN!
Zenner Hair Fashion wil graag een lezer van KiDDoWz verblijden met een groot pakket Springtime Fashion for Kids. Dit pakket is zo groot dat we erg benieuwd zijn met wie je dit pakket wilt delen? Je kunt je zus of vriendin taggen op onze Facebook– of Twitterpagina. Of je schrijft onder dit blog over je kleinkinderen, de kinderen uit de buurt etc.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Lmcmr

40 thoughts on “Zenner Springtime, fashion for kids (+winactie)

 1. Dit is echt een geweldige prijs voor ons. Mijn zus en ik hebben samen 6 meiden! Wat zullen die blij zijn met zo’n geweldig pakket met leuke haar spullen. En dan is er nog een schoonzusje met 2 meiden! We hebben echt een meiden family zoals je ziet. Ik ga Annette, Willeke, Lisanne, Luna, Myrthe, Sterre, Hanna, en Fenne echt super blij maken:)

 2. In mijn vriendinnen groep worden steeds weer meisjes geboren! (Met uitzondering van de kleine Benno, maar ook hij wil vast wel een strikje in ;)) Het pakket komt hier dus super goed terecht. Uiteraard voor m’n eigen dochtertje, maar ook voor de net (met haar!) geboren Kiki, voor Fien van m’n beste vriendin, voor Luna, Fenna, Louise, Evy, Mara (die bijna jarig is), Robin, Mari, Wende, Vayene, Mies en Anne 🙂

 3. Helemaal leuk voor mijn 3 kleine meiden!
  Het zijn echte ijdeltuitjes met lange haren, een boel werk voor mij, maar het effect mag er zijn als alles gekamd, gevlochten en versierd is.

 4. Ik heb zelf een tweeling Sterre en Nikki en met al hun vriendinnetjes, buurmeisjes en klasgenootjes komt dit grote pakket Springtime Fashion for Kids zeker van pas! Ze zijn binnenkort jarig, dus ik zou er ook een ‘glamourfeestje’ van kunnen maken waarbij alle meiden de lente accessoires meteen kunnen uittesten en daarna meenemen.

 5. Ik zou dit delen met mijn zussen mijn ouders hebben 9 kleinkinderen waarvan 5 meiden dus dat komt wel goed 😉

 6. Ik zou deze graag winnen en vervolgens aan mijn nichtje geven die het dan weer kan delen met haar vriendinnetjes. Die meiden zitten in de leeftijd dat ze altijd met hun haren aan het prutsen zijn, dus zou super leuk zijn!

 7. oh ik zou heel graag winnen voor onze 13 1/2 maanden oude dochter!
  Ze krijgt nu eindelijk wat meer haar, dus kunnen we eindelijk elastiekjes in gaan slaan naast de knipjes die ze heeft.
  Alles wat (nog) niet past zou naar haar grote nicht van bijna 3 kunnen! Dan komt het vanzelf weer een keer onze kant op als zij het niet meer past of niet gebruikt.

 8. Onze dochter Lisa van 9,5 maand kan hier het een en ander al mooi zelf van gebruiken, Bij de geboorte had ze al een mooie bos haar.
  Verder kunnen we het delen met Lisa’s nichtjes die ook erg van tutten houden, Eva (4), Mara (8) en Lynn (10).

 9. Nou heel eerlijk.. 3 vriendinnen van mij hebben al dochtertjes en mijn broer heeft ook een dochtertje gekregen… Het is dus heel goed besteed bij ons hihihi…

 10. Ons dochtertje wil dit vast delen met haar vriendinnetje. Ons dochtertje zit op ballet en 3x per week probeer ik zo knap mogelijk een balletknot te knutselen. Sommige moeders vlechten ware kunstwerken maar ik ben blij dat ik onderhand een redelijke knot kan maken. Ze heeft heel lang haar. Haar pony laat ze nu ook groeien. Daar kan ik dus heel goed de clipjes voor gebruiken zodat het niet voor de ogen hangt. Tot nu toe was de knot het meest pijnlijke van de balletles maar wie weet met deze haaraccessoires niet meer. Naar school is de diadeem en het haar elastiek voor de vlecht mooi!

 11. Dit pakket kunnen mijn dochters perfect delen met hun 5 nichtjes! Omdat zij uit een groot gezin komen, krijgen ze niet snel iets nieuws. Dit pakket zou dus heel leuk voor ze zijn!

 12. Leuk pakket, ik zou mijn dochter zelf iemand laten kiezen. Of dat nu een vriendinnetje van haar klas is of een meisje uit een kansarm gezin die het niet zo goed zelf kunnen betalen. Ik weet zeker dat ze wel iets kan verzinnen.

 13. Wat een leuk pakket! Mijn kleine meid Tessa is gek op haarspeldjes , haarbanden en leuke elastiekjes 🙂 Zij zou dit grote pakket graag delen met haar nichtje Quinty en haar vriendinnetje Mila!

 14. Ik zou dit pakket delen met Kim van Doesburg – Krause voor hun dochtertje Suze (3), speelmaatje van onze tweeling Lucas & Eva 😀

 15. Na afloop van het kinderfeestje van mijn dochter krijgt iedereen nog iets mee naar huis. Meestal is het zoeken naar iets origineels. Nu kunnen we iedereen blij maken met iets uit het pakket Springtime Fashion for Kids!!!

 16. Mijn dochter heeft 22 mei podium middag op school en gaat met haar vriendinnen het liedje “raar haar” zingen. Ze moeten dan ook hun haar raar doen dus dit pakket zouden ze perfect kunnen gebruiken om iets leuks met hun haar te doen!

 17. Met mijn twee dochters van 2 en 5
  In dit drie tellende dameshuis komt zo’n
  groot pakket zeker van pas..

 18. Wat een gezellig pakket, mijn meiden hebben allebei mooi lang haar, regelmatig hebben zij haarmiddagen met hun vriendinnen, dan zie ik de hele middag verschillende kapsels voorbij schuiven, ik weet zeker dat dit pakket dan goed van pas komt !!

 19. voor mijn kleindochter en haar beste vriendinnetje op school. ze is net 4, gaat net naar school en heeft al een leuk vriendinnetje waarmee ze graag speelt

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.