logoMet het warme weer van de afgelopen dagen, en de aankomende dagen staat in de tuin het badje continu op. Het water wordt om de dag (of als het heel smerig is eerder) ververst. Maar ook in de tuin vind ik de gedachte van een naakt rond lopend kind niet prettig. Ofschoon ik de wijk vertrouw is er toch altijd dat stemmetje in mijn achterhoofd dat zegt wat als de achterbuurman ineens een foto maakt vanuit zijn tuin en daar mijn naakt rond lopend kind op staat? Je weet nooit waar zoiets beland en zeker na de vele negatieve berichten die al geweest zijn is dat voor mij taboe!

Reden dus om een goede zwembroek aan te schaffen voor de jongens en een goede bikini of badpak voor, je raadt het al, de meiden! Je hoeft maar het woord zwemkleding op google in te typen en je wordt overladen met zwemkleding. Groot, klein, kort, lang, modern, ouderwets, mooi & lelijk. Het zit er allemaal bij. Maar ja welke website is te vertrouwen? Na een eerste paar bezoekjes naar diverse websites merk ik dat het e.e.a. afvalt.
Uiteindelijk blijft er een website over en deze stuur ik een mail. Eens kijken hoe het contact met hun verloopt. Niet veel later krijg ik al een zeer vriendelijke mail terug en een leuke contact wisseling volgt. Nadat ik gemaild heb dat ik voor KiDDoWz werk krijg ik maar liefst 2 leuke artikelen opgestuurd en deze mag ik alle twee aan jullie logo (1)presenteren.

Littlecool.com, waarvoor ik de producten mag testen heeft ook een broertje/zusje-website namelijk baby-slofje.nl. Zoals u wel begrijpt focust deze laatste zich op de voetjes van de kinderen. En mijn contactpersoon vond het zo leuk dat ze het ook de moeite waard vond om de voeten van de kinderen niet te vergeten. En zodoende kwam er in het doosje een badpak, een zwembroek, een paar watersandalen en een paar surfschoenen mijn kant op.

Winnen:

Wie raad er wat wij ontvingen? Onder de juist inzenders verloten wij een zomers (verrassings)cadeau. Onder de niet juiste inzenders verloten wij een klein presentje.
Wat de kadotjes zijn blijft nog een verrassing. Wat moet je doen om kans te maken op een van de prijzen:

  • Laat hieronder weten welke 2 exacte producten wij van LittleCool en welke 2 prodcuten van baby-slofje wij mogen testen. (dus niet alleen bikini maar bijvoorbeeld de link naar de desbetreffende bikini, of de volledige titel + kleur)
  • Verhoog je win kans door minimaal 3 reacties achter te laten bij andere reviews (eerdere inzendingen tellen niet mee)
  • Verhoog je win kans door het bericht te delen via Facebook en/of Twitter
  • Winnaars worden bekend gemaakt op de avond van de laatste review in deze reeks.

    Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Miranda Young

8 thoughts on “littlecool.com en baby-slofje.nl + Winactie

  1. Playshoes badpak met rokje stippen sterren blauw, Playshoes zwemshort maritiem marine wit, Trentino slippers florence roze en Trentino slippers samo licht blauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.