SAMSUNG CAMERA PICTURESEen beetje, of misschien heel veel geluk kan iedereen wel gebruiken. Voor een ziekenhuisbezoek, een tandarts bezoekje, voor de wachtende uitslag op de examens, tijdens examens of wellicht voor de zwangerschapstest…
Er zijn heel wat redenen te bedenken om in iets meer geluk te geloven of te hopen.

Ofschoon geluk een emotie is, kan aan de hand van het geloven in iets geluk afgedwongen worden. Een voorbeeld: een kind durft niet in het diepe te springen. In de kleedkamer stopt de jongen een gelukspoppetje in de tas zodat hij het wel durft. Met die gedachte gaat hij naar het bad en… PLONS het diepe in.
Uiteraard ofwel helaas kan dit geluk niet altijd afgedwongen worden, de uitslag op dat vervelend ziekenhuis onderzoek kan natuurlijk niet veranderd worden, maar de gedachten uit laten gaan naar iets wat rust geeft heeft zo zijn voordelen.

De statistieken liegen er niet om en als je alle plussen en minnen op SAMSUNG CAMERA PICTUREStelt komt er niet echt een duidelijk antwoord uit. Soms heb je pech en soms heb je geluk. De een heeft het geluk in meerdere mate en de andere zijn voor de pech geboren.

Toch is het erg leuk om iemand wat geluk toe te wensen of om zelf wat geluk te krijgen van iemand. de gedachte dat er steun wordt gegeven, op welke manier dan ook, kan zorgen voor juist die moeilijke periode te overbruggen. Om kracht te geven of door juist een bepaalde rust te vinden. Artasja springt hier op in. Zo zijn er op de site heel veel losse gelukspoppetjes te koop. Ook worden er pakketten verkocht en zijn er zelfs andere items te koop op de website. Neem zelf een kijkje om alles in te laten werken wat het is te veel om op te noemen.

Wij kregen een pakket toegestuurd met daarin verschillende kaartjes, een hele reeks gelukspoppetjes en een pen om de liefste/beste wens op te schrijven. Opvallend is dat er van alles in zit. Van geboorte tot en met huwelijk en van een bedankje voor de juf tot een sterkte kaartje voor …

Aan de kaartjes uit het pakket kun je eenvoudig een gelukspoppetje bevestigen. Hierop kan, zoals eerder gezegd, een stukje tekst geschreven worden. Het kaartje met bijpassend gelukspoppetje kan los gegeven worden maar ook worden bevestigd op een (verjaardags)cadeau. Zo kun je iedereen wat geluk geven.

SAMSUNG CAMERA PICTURESgelukspoppetjes en meer zijn te bestellen via http://artasja.com

/Miranda Young

6 thoughts on “gelukspoppetjes pakketje

  1. Vroeger kreeg ik als kind wel vaker van deze poppetjes. Ik kan me niet meer goed herinneren waar orecies, maar wel dat ik ze altijd erg leuk vond. Inderdaad een goed idee om iemand een hart onder de riem te steken en zo,n poppetje kado te doen

  2. Dat is pas leuk om te krijgen en om te geven! Of ik ze nou ook daadwerkelijk allemaal ga sparen is een tweede…

  3. Wat een origineel idee! Ik ga ze bestellen heb twee vriendinnen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken!

  4. Zijn die er nog?! Vroeger had mijn zusje ze… geweldig leuk om haar een pakketje cadeau te doen binnenkort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.