lief1Vaste lezers weten het waarschijnlijk al wel; op 19 januari is onze zoon Kian geboren! Zoals jullie vast wel begrijpen, zou ik hem het liefste 20x per dag omkleden, om zo veel mogelijk te genieten van al die kleine kleertjes. Ze worden immers zo snel groot! Ik ontving van Te Lief een ontzettend stoer babypakje.

Kian1Rianne, oprichtster van Te Lief, liep al een hele tijd met het idee, om haar eigen webshop te openen. In het najaar van 2015 kreeg dit idee steeds meer vorm en vervolgens opende Rianne haar digitale deuren! Bij Te Lief vinden ze het ontzettend leuk dat jouw kindje (of het kindje van een ander) fashionable, lief en schattig gekleed is. Daarnaast is het natuurlijk ook heel belangrijk dat de kleding lekker zit, zodat er zorgeloos in bewogen en gespeeld kan worden. Bij Te Lief vind je  voornamelijk – Scandinavische merken omdat er in deze landen veel aandacht besteed wordt aan de kwaliteit van kleding. Hierdoor zijn de kledingstukken stuk voor stuk duurzaam én verantwoord! Naast de merken uit Scandinavië heeft ook het Duitse merk Noé & Zoë (*) het hart van Rianne veroverd…en dat van ons!

Ik kleed Kian graag in het donkerblauw en in het grijs. Met zijn donkere haartjes staan deze kleuren hem gewoon super schattig. Ontzettend blij was ik dan ook met het babypakje dat Rianne naar ons opstuurde. Het staat hem namelijk echt Te Lief!

kian2Het grijs gemêleerde pakje sluit heeft een mooie pasvorm en is heerlijk zacht. Door de lekkere stof kan onze kleine man zich er heerlijk in bewegen (ja, hij rolt al om, haha!). Het pakje zit lekker warm en heeft leuke details op de knieën en op de rug. Overigens is het pakje gemaakt van 100% katoen.

Ik heb al van meerdere mensen de vraag gehad, waar ik dit ontzettend lieve pakje vandaan heb. Het is geen kledingstuk dat je vaak tegenkomt en juist dat unieke, daar hou ik van!

Neem vooral een kijkje in de webshop van Te Lief voor mooie, duurzame en kwalitatieve kleding.

kian3KORTING!
Met kortingscode KiDDOWZ20 krijg je t/m 1 maart 2016 maar liefst 20% korting!

*Het pakje  dat wij ontvingen, is van het merk Noé & Zoë. Het in Berlijn wonende ontwerpers duo Nici Zinell & Nadine Richt, zijn de eigenaressen van Noé & Zoë. Zij lanceerden in 2011 hun eerste kindercollectie. Noé & Zoë groeit heel snel en is wereldwijd vertegenwoordigd in zowel winkels als online winkels.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.