SAMSUNG CAMERA PICTURESDat Frozen helemaal hot is onder alle (kleine) meiden hoef ik uiteraard niet te vertellen, ondanks dat ik het toch doe. Dat meiden er mooier uitzien als ze verzorgd zijn is wellicht ook geen ondenkbaar beeld. Maar wat als die twee dingen nou gecombineerd worden? Ja u leest het goed: Frozen haar artikelen om de (kleine) meid om te toveren tot een beeldschone meid. En dat is toch net wat we willen! Een verzorgde meid en de (kleine) meid is helemaal blij met de hippe haaraccessoires. Wat zal ze een hoop vriendinnetjes maken als ze de coolste is van de klas!

Made at the harbour is een beginnend bedrijf, welke zich specialiseert in hand gemaakte sieraden en haar accessoires. Het mail-contact met het bedrijf is erg vriendelijk en prettig. Bestellen via de website gaat ook erg eenvoudig, je plaatst het desbetreffende artikel in het winkelmandje en rekent het daarna af bij de kassa. Ook kortingsbonnen zijn te verzilveren bij de kassa en kadobonnen worden verkocht in de webwinkel. Mocht u een meisje heel erg blij willen maken maar niet exact de smaak weten is dat dus geen enkel probleem.

full33525866Wij testen: Frozen haarklipjes, Frozen haarband en een Frozen elastiek en ontvingen dit prachtig ingepakt per brievenbus post.

Frozen haarklipjes, de klipjes zitten per 2 op een kaartje. Zijn eenvoudig open te klikken en met hetzelfde gemak kunt u ze bevestigen in de haren, of terug op een kaartje. De klipjes zijn voorzien van een sneeuwvlokjes-ster, Elsa plaatje en lintjes om het plaatje. Het valt mooi in de haren en komt niet druk over. Uiteraard vallen bij de kinderen gelijk het Frozen plaatje op. De haarklipjes zijn hier te bestellen.

Het Frozen elastiek is een stevig elastiek met daarop dezelfde lintjes en hetzelfde plaatje als bij de haarklipjes. Ditmaal zijn alleen de lintjes wat langer van formaat. Het geheel is stevig bevestigd en makkelijk in de haren te brengen. Ook dan valt het plaatje en de lintjes bij de kinderen meteen op. Het Frozen elastiek is hier te bestellen.full33525858

De Frozen haarband is een dunne, roze band waarbij hetzelfde plaatje als de elastiek en de haarklipjes is gebruikt. De lintjes zijn ook in de zelfde kleur, ze zijn wat langer en er zitten nu meer lintjes op om het voller te laten ogen. Zelf vind ik dit heel mooi omdat de haarband wat dunner is en hierdoor de compensatie perfect oogt. Het geheel zit stevig aan elkaar vast en de haarband sluit mooi aan op het hoofdje van mijn dochter. De Frozen haarband is hier te bestellen.full33525839

(Kado-)Tip: het is mogelijk om een naam in het plaatje te laten zetten. Dit is in de web winkel aan gegeven bij de artikelen waar dit bij mogelijk is door middel van een keuze menu .

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.