trend1Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik vind het altijd ontzettend lastig om een leuk cadeau te verzinnen voor mijn vriend of voor mijn vader. Gelukkig kun je op internet tegenwoordig een heleboel ideeën opdoen. Ik kwam terecht in de webshop van TrendHim en ging op zoek naar iets leuks voor vriendlief.

trend2Omdat hij geen rijbewijs heeft, is mijn vriend aangewezen op zijn fiets. Nu het winter is, is het vaak koud en regenachtig. Op zoek naar een mooie muts, een sjaal en een paar handschoenen dus maar! Dat is nog best lastig kiezen voor een ander, kan ik jullie vertellen. Gelukkig ken ik hem goed en kwam ik uit op een gezellige zwart/witte sjaal, lederen handschoenen en een beanie muts. Vooral de muts vind ik erg leuk! Het beanie model maakt het allemaal net iets stoerder. Op 5 december mocht hij zijn cadeaus uitpakken en sindsdien is hij onafscheidelijk van zijn winter-items…missie geslaagd dus! En voor opa…voor opa slagen we de volgende keer ook zeker weten wel! Genoeg keus en alles is van goede kwaliteit!

Over TrendHimtrend3
Bij TrendHim verkopen ze accessoires en sieraden voor mannen. Ze verkopen echt uitsluitend producten voor mannen en daar blijven ze ook aan vasthouden. Volgens TrendHim is dit een gat in de markt en zo zie ik het ook! Er is nou eenmaal veel meer te krijgen voor dames…dus een webshop als deze is meer dan welkom voor alle mensen, die net als ik moeite hebben met een leuk cadeau uitkiezen voor een man.

Meest verkocht op dit moment
Op zoek naar iets leuks, maar kun je zo snel niet iets origineels bedenken? Kijk eens tussen deze favorieten, misschien zit er iets voor je man/vriend/vader tussen. Mocht dit niet het geval zijn, dan raad ik je aan om de hele webshop uit te pluizen. Leuk toch?!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.