tina1Op Instagram volg ik @TijdschriftTina, ik vind de foto’s en activiteiten erg leuk om te volgen en lees mee met de reacties van de volgers. Daar las ik ook de aankondiging van het Winterboek van dit jaar. Een boek van bijna 100 bladzijden dat naast het wekelijks uitgebrachte tijdschrift TINA een leuke aanvulling is voor bijvoorbeeld de Kerstvakantie. Het Winterboek staat naast strips & tips boordevol weetjes. Doe-tips voor saaie winterdagen, quizzen, horoscoop en puzzels.

De vele strips en leesverhalen zullen de vaste Tinatina2 lezeressen vast bekend voorkomen. Vroeger las ik het tijdschrift Tina ook met veel plezier (bij de tandarts). De schoolmeid wacht een aangename verrassing als ze straks uit school komt. Ik hoop dat ze ongemerkt weer wat leeskilometers maakt. Ik vind het een groot voordeel dat de oplossingen en antwoorden niet in het Winterboek zelf staan, maar online te vinden zijn. Ze zal zich in ieder geval best vermaken met dit meisjesboek. Dochterlief zal zich het Winterboek direct toe-eigenen, haar naam er in schrijven met VERBODEN TERREIN VOOR ZUSJES!

tina3Het TINA winterboek 2015/2016 van SANOMA Media BV is te koop waar het tijdschrift Tina te koop is of online. Via deze link is het Winterboek ook door te bladeren. En neem eens een kijkje op het YouTube­kanaal van Tina.

/Lmcmr

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.