SAMSUNG CAMERA PICTURES

In de grote doos van Charl’s Toys zat ook een doosje van Brighello. Als je ermee schud rammelt het behoorlijk. Meteen heb ik ook door waarom, het is een “bouw het in elkaar” en “haal het uit elkaar” pakket. In de doos zitten alle losse houten onderdelen, voorzien van leuke kleuren. Dit veroorzaakt het gerammel.

Brighello collectie
De hele serie van Brighello is ontzettend leuk voor zowel jongens als meiden. Door de vrolijke kleuren spreekt het kinderen meteen aan. En dat is gunstig want het speelgoed haalt de creativiteit, de ingenieur en de bouwer in het kind naar boven. Zo is het niet alleen plezierig maar ook nog eens hartstikke verantwoord om je kind te laten spelen/leren.
Ook leuk om te weten: De Brighello wordt geproduceerd in Italië met duurzame energie.

In elkaar zetten?!?collage-2015-11-25
Voor alle papa’s en mama’s met wanhopige kinderen die het dus niet meer in elkaar krijgen… In de doos zit een omschrijving. De omschrijving bestaat uit cijfers van volgorde en vervolgens uit illustraties. Zo wordt het helemaal duidelijk welk figuur je moet gebruiken bij de handeling. Uiteraard mag de handleiding ook meteen gebruikt worden voor iedereen die het graag snel in elkaar heeft zitten zonder zelf te puzzelen. De bijgeleverde kunststoffen verbindingsstukken zorgen ervoor dat het figuur in elkaar blijft zitten.

Geschikte leeftijd
Het product is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar i.v.m. verstikkingsgevaar. Onze 5 jarige meid en 7 jarige jongen vinden het ontzettend leuk om in elkaar te zetten. Ze zijn motorisch al iets verder, wat in hun voordeel werkt, maar het denkvermogen is natuurlijk een uitdaging. Want hoe moet het precies in elkaar.

Welk voertuig van Birghello vind jij het leukst?

logo voor email ondertekeningContact:
Wil je weten waar je dit product / deze producten kunt kopen? Neem dan contact op met Charl’s Toys.
T. 0513 – 23 21 99
E. info@charls-toys.nl

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.