schoolzeemanHet zijn de laatste loodjes van schooljaar 2015-2016, maar Zeeman blikt alweer vooruit op het volgende jaar. Een jaar vol verse schriften, scherp geslepen potloden, de allerfijnste pennen en gummen die nog helemaal ‘ongegumd’ zijn. En natuurlijk zijn alle back-to-schoolproducten weer verkrijgbaar tegen de kleinste Zeeman-prijsjes. Schoolspullen vanaf €0,29…wie doet dat Zeeman na?
Ook ter decoratie
Natuurlijk zijn de nieuwe back-to-schoolspullen helemaal volgens de laatste trends. Gave clipboards om je notities op te bewaren, zijn ook nog eens leuk te gebruiken als decoratie in je kamer. Klem er je mooiste tekening op. Of een A-4’tje met een motiverende tekst als: Make today absolutely amazing!
 
schoolzeeman1Mix de stijl!
De schoolartikelen van Zeeman zijn verkrijgbaar in drie verschillende stijlen. Ga je liever voor safe, dan kies je je hele uitzet in één lijn. Maar hou je wel van een goede mix & match, dan combineer je de drie stijlen. Wat jij leuk vindt!
 
Zeer compleet
Van zelfklevende memoblaadjes tot schattige notitieblokjes, van ringbanden, tabbladen, rekbare boekenkaften, insteekhoezen, etuis, bureau-accessoires, naamstickers, pennendozen, potloden, snelhechters, schriften, gummen of pennen: het assortiment is op z’n zachtst gezegd ‘zeer compleet’.
Geen omkijken meer
Waarom zou je wachten tot het allerlaatste moment? Sla nu alvast je nieuwe voorraad schoolspullen in en daar heb jij dan de hele vakantie geen omkijken meer naar. En omdat de prijzen van Zeeman zo ontzettend laag zijn, hou je vast nog wat geld over voor een lekker ijsje. Geniet van je zomer!
Meer informatie

(Visited 479 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.