Er bestond al 100% veilige kindernagellak van Piggy Paint en nu is er ook een volwassen variant van deze unieke nagellak op waterbasis. SOPHi nagellak is een langhoudende, geurloze nagellak van hoge kwaliteit in vele mooie kleuren waarmee je je nagels prachtig mooi lakt.  SOPHi nagellak is hiermee hét gezonde eco alternatief voor reguliere nagellak. Daarbij is SOPHi ook nog eens milieuvriendelijk, 100% biologisch afbreekbaar en de flesjes zijn gemaakt van gerecycled glas.

sophi

Eco nagellak die goed blijft zitten
Het is natuurlijk heel fijn als je nagellak geen schadelijke stoffen bevat en tegelijkertijd wil je wel dat je nagellak goed blijft zitten. Daarom bedacht SOPHi het Prime + Shine + Seal systeem waarmee je nagellak langdurig blijft zitten.

SOPHi is vrij van schadelijke stoffen
Nagellak bevat meestal veel schadelijke stoffen zoals tolueen, ftalaten, ethylacetaat en formaldehyde. Deze stoffen kun je beter vermijden door je nagels te lakken met onschadelijke nagellak op waterbasis. Met SOPHi nagellak kun je op een veilige manier met mooi gelakte nagels voor de dag komen.

Veilige nagellak remover gel
SOPHi heeft een ideale nagellakremover gel op alcoholbasis ontwikkeld waarmee je gemakkelijk en veilig SOPHi nagellak maar ook andere soorten nagellak kunt verwijderen, zonder gebruik van schadelijke stoffen zoals aceton. Doordat de removergel op de nagel blijft liggen, werkt het gemakkelijk in en is de nagellak simpel te verwijderen.

Over Green Jump
De webshop Greenjump.nl heeft meer dan tweeduizend producten van merken die het maken van mooie spulletjes net zo belangrijk vinden als ecologisch, biologisch en fair trade produceren. In 2009 begon Green Jump met een focus op zwangeren en kleine kinderen, inmiddels is het assortiment fors uitgebreid en is er voor iedereen wat te vinden.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.