Sinds begin april ligt de nieuwe collectie van Duukies Beachsocks in de winkels. Klaar om alle hete stranden te betreden. Met dikkere zool voor nóg meer grip en natuurlijk de nieuwste prints in maat 20/21 tot en met 38/39.

Beschermde voeten
Van gladde zwembadvloer tot zee met kiezels, Duukies Beachsocks komen bij een zwemuitje altijd van pas. Met hun anti-slipzool zorgen ze dat kindervoetjes geen last meer hebben van heet zand, gladde oppervlakken, scherpe stenen of schelpen. En de ouders hebben geluk dit jaar, want ook voor hen zijn er bijpassende beachsocks ontwikkeld.

Snel droog en UV50
Net als gewone sokken zijn de zachte beachsocks eenvoudig aan te trekken. Ze kunnen aanblijven bij het zwemmen en drogen net zo snel als normale badkleding. Bovendien geven ze een bescherming van UV50. Kortom: daar kan de ouderwetse waterschoen niet tegenop.

Over Duukies Beachsocks
In 2014 ontwikkelde de Nederlandse Carlien van Hemert het merk Duukies Beachsocks. Deze moeder van drie kinderen kon maar geen fijne waterschoentjes vinden voor haar kinderen. Zand kwam nog altijd door de openingen in de schoentjes en het gespje irriteerde. Haar ‘strandsokken’ waren direct een groot succes in Nederland, in vier jaar tijd heeft Duukies Beachsocks de rest van de wereld ook veroverd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.