Vandaag is het Moederdag in Nederland. Dit is een jaarlijkse feestdag ter ere van alle vrouwen die moeder zijn. Bij uitstek een dag om je moeder dus in het zonnetje te zetten en er eventjes bij stil te staan hoe waardevol en bijzonder ze is. In 1914 ontstond  Mother’s Day in Amerika en sinds 1920 nam Europa dit ook over. In Nederland is Moederdag eigenlijk pas bekend sinds circa 1930. De bedoeling van Moederdag is dat moeders deze dag eventjes niet hoeven te zorgen, maar dat de rollen omgedraaid worden. Kinderen zorgen op deze speciale dag een keertje voor hun moeder en zorgen voor een leuke verrassing. Je kunt je moeder bijvoorbeeld verrassen met een ontbijt op bed, een bos mooie bloemen, een cadeautje of een eigengemaakt knutselwerk.

Moederdag Bloghop
Op deze Moederdag organiseren we met 24 blogs een leuke Moederdag Bloghop voor jullie. Je maakt overal kans op een mooie prijs!

Je kunt een bloghop eigenlijk wel een beetje vergelijken met de ouderwetse sneeuwbal (die van vroeger op de basisschool). Je begint bij een blog en klikt vervolgens door naar de volgende…en daarna weer naar de volgende. Dit doe je net zolang totdat je weer terug bent bij de blog waar je begonnen bent!

Maar eerst, voor de mensen die mij nog niet kennen;
Mijn naam is Amanda, ik ben 32 jaar en moeder van 2 boys. Waarschijnlijk ben je via Geeky Mom naar mijn blog gehopt (dankjewel Ineke!). Het kan natuurlijk ook zomaar zijn dat je hier wel eens eerder geweest bent, of dat je mijn blog dagelijks bezoekt… hoe dan ook; Welkom!

KiDDoWz, begonnen op 20 november 2012, is een blog waar geschreven wordt over kind gerelateerde zaken, zoals bijvoorbeeld speelgoed, games, films, maar ook over boeken, spelletjes en informatieve zaken. Ook richten we ons regelmatig op ouders en grootouders. Volg ons vooral op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest om op de hoogte te blijven!

Een aantal blogs van mijn hand
Graag deel ik een aantal blogs, waarvan ik hoop dat je er iets aan hebt!

#1 Baby badderen: hoe doe je dat?
#2 Dit kun je doen tegen oorpijn tijdens het vliegen
#3 De lekkerste recepten met asperges
#4 Pinksteren 2018: leuke uitjes met kinderen
#5 Jokken; zo ga je ermee om!

Wat kun je winnen op KiDDoWz.net?
Het moment is daar….ik ga vertellen wat je kunt winnen op KiDDoWz.net!
Wij mogen een mooie vaas van CRE8 weggeven in kleur naar keuze! Welk model zou jij graag willen winnen: 1, 2 of 3 en in welke kleur (je kunt alles bekijken via de link hierboven in de tekst)? Laat je reactie onder dit bericht achter voorzien van je naam + een geldig mailadres. Deze actie is inmiddels afgelopen!!


Ennn doorhoppen maar weer…

Ik stuur je nu door naar Cassandra van Momambition. Moeder van Leia en recht voor z’n raap op een positieve manier! Veel plezier in ieder geval!

57 gedachten over “Moederdag Bloghop 2018!

 1. Wat leuk dit. Heb deze vazen nog nooit gezien. Ik vind model 3 erg mooi en dan in het zwart. Stijlvol. Met mooie kleurrijke bloemen aan te vullen. Gaaf.

 2. Wat een leuke actie Kiddowz! Ik vind het model van vaas 2 het leukste in blauw. Zou geweldig staan in ons nieuwe huis.

  Allemaal een fijne moederdag vandaag!

 3. Wat super gaaf zo heb ik ze nog nooit gezien. Ik ga voor nummer 2 in de kleur geel lekker vrolijk een echte eyecatcher ♥️

 4. Het zijn alle 3 super leuke vazen maar Ribbelvaas nr. 3 in het wit vind ik echt super leuk en mooi van model. Wat zouden mijn bloemen hierin super goed en mooi in uitkomen.

 5. Wat leuk! Als ik deze win moet ik er echt meer aanschaffen. Maargoed eerst maar eens beginnen met 1. Nummer 3 in het geel zou een mooi begin zijn voor mijn verzameling

 6. Wat leuk deze Moederdag Bloghop.
  Doe altijd mee met de Bloghops.
  Graag doe ik mee voor Ribbelvaas 1 in de kleur blauw.
  Ik volg op Bloglovin en waag graag een kansje.

 7. Cre8 is zo origineel :). Ik ga voor nummer 1 in de kleur geel.
  Ik maak een hoekje van mijn slaapkamer in de kleuren van ‘de stijl’ (rood, geel en blauw). Daar zou dit vaasje heel leuk bij passen als ‘groen’ accent

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.