Deze zomer staat het thema “Éen met de natuur” centraal. Je ziet veel verschillende prints voorbij komen en verschillende landen en ook culturen schemeren goed door. Natuurtinten lenen zich uitstekend om gecombineerd te worden met vrolijke subtropische prints. Samengevat; Mooie kleuren, leuke printjes en ook hier en daar nog wat dieren….Op en top zomer dus!

Lichtroze en blauw
Je ziet deze twee kleuren heel veel terugkomen, zowel in de jongens- als meisjes collecties. Ook zijn natuurtinten zoals wit en zandkleurig helemaal hip. Er wordt ook veel gespeeld met diepte in de stoffen, zo lijkt het soms alsof je zo een duik kan nemen in het water wat op een jurkje is afgebeeld. Vooral de collectie van Nono is hier een goed voorbeeld van.

Cultureel
Prints, afkomstig van verschillende landen, zie je ook overal terugkomen. Je ziet veel levendige kleuren en etnische prints. Donkerblauw is hier een belangrijke kleur in en deze wordt dan vaak gecombineerd met rood, okergeel en aardetinten.

Subtropisch…
Denk aan paradijsvogels, blauwe zee, idyllische landschappen en palmbomen en je hebt subtropisch. Dit alles komt terug in de zomercollectie van 2018. Nu nog een fijn zonnetje en lekkere temperaturen.

Grafisch en kleurrijk
Naast felle kleuren zijn ook grafische prints helemaal hip en happening de aankomende zomer. Alles is heerlijk eigenwijs en ook wel een beetje urban te noemen. De hoekige printjes die je vaak zult zien zorgen ervoor dat het geheel een artistieke uitstraling krijgt!

Afbeelding: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.