Batman kan wel inpakken, want met de newborn zomercollectie 2018 van Z8 is Nederland weer heel veel superhelden rijker. Fashionable mini-superhero’s welteverstaan, klaar om de wereld te veroveren in hun supercoole outfits. De nieuwe collectie is zoet, wild en opvallend in één.

De trendkleuren army green, soft pink, cream white en graphite vormen de basis in de nieuwe Z8 Newborn zomercollectie. Fijne basics zijn voorzien van graphics en opvallende teksten.

#NEWBORNBOYS
Maak kennis met de grootste superheld van zomer 2018: Bedman. In het stoere shirtje met Bedman opdruk (Zorro) steelt elke kleine man de show. De dappere, kleine mannen maken ook indruk met een army green shirt (Macho) en graphite broekje met het verfspat dessin (Spooky). Grappige details als brilletjes op de shirts (Cooper) en prints op de broekjes (Teuntje en Zoef) geven de outfits net dat beetje extra.

#NEWBORNGIRLS
In de collectie voor meisjes worden zoete prints van ijsjes en zwanen afgewisseld met fijne streepdessins. Net als altijd zijn de items onderling weer goed te combineren. Een zoet soft pink jersey jasje (Smikkel) is aan twee zijden te dragen, met elk een geheel eigen look. De zachte flock print komt op meerdere items terug, net als het icecream dessin.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.