sport3Buiten sporten in de koude maanden vraagt om iets extra’s. Thermo4sports, webwinkel sinds november 2014, heeft zich daar helemaal op ingespeeld. Heerlijke warme thermokleding in de kleuren van het clubtenue. Dit is niet alleen erg hip maar ook nog eens goed voor de spieren.
Door lichaamsbeweging wordt je lichaam warm, doordat je thermokleding draagt hoeft je lichaam minder energie te steken in het warm blijven houden van je lichaam en kan daardoor langer blijven sporten, dit is wel zo handig tijdens een wedstrijd. Je lichaam gaat door de wartme en bewegingen transpireren, thermokleding is in staat om dit vocht snel naar buiten te brengen zo blijft je lichaam droger, wat voor de warmte zorgt. Mocht je twijfelen aan het feit dat een droog lichaam warmer is dan een nat lichaam dan kun je, je handen eens nat maken en buiten voelen hoe dit aanvoelt. Tevens doe je dit experiment met droge handen. Het verschil zal merkbaar zijn.

sport2Thermo kleding moet passend om je lichaam zitten, uiteraard niet te strak omdat je dan niet prettig kunt bewegen, maar ook niet te los er komt dan te veel lucht tussen te zitten. Aangezien thermokleding het vocht naar buiten geleid is het raadzaam om over de thermo kleding, kleding te dragen welke ook ademen. Katoen is een stof welke niet ademt en daardoor niet geschikt is. Bij het gebruik van katoenen kleding boven de thermokleding lijkt het alsof de werking van de thermokleding in het niets is gevallen. Bij juist gebruik zal het u echter verbazen hoeveel succes thermokleding kan hebben. Thermokleding is in Nederland steeds populairder aan het worden en zeker met dit koudere weer niet weg te denken. Ik ging op thermokleding jacht voor mijn tiener.

Al vrij snel stuitte ik op de website die ik al eerder benoemde: www.thermo4sports.nl vele keuzes qua kleuren zijn mogelijk, wij kiezen voor de thermoset in blauwe kleuren. Deze zijn neutraal en ook geschikt onder andere kleding in vrije tijds-sporten. De thermoset bestaat uit:

– thermobroek en thermoshirt
– speciaal voor kinderen die sporten
– 100% polyester, vochtregulerend en ademend
– zachte stof aan de binnenkant
– geen labels
– maat 122/128 en 134/140
– geen zichtbaar merklogo

sport1De kleding vind hij makkelijk aan en uit te trekken, zit heerlijk zacht om zijn lijf en hij kan zich er goed in bewegen. Ook kleding welke over de thermokleding heen gaat, is makkelijk aan en uit te trekken. Kortom het zal een set worden welke veelvuldig gebruikt gaat worden en niet alleen door de oudste.

Wilt u nou ook voor uw kind een heerlijke set thermokleding of heeft een een groep welke allemaal hetzelfde tenue kunnen gebruiken kijk dan eens op: http://www.thermo4sports.nl/kies-set voor de mogelijkheden.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.