tofje-test-logoHoe jong de meisjes ook zijn. Ze willen al snel zelf bepalen wat ze aandoen. Vaak hebben de ouders daar weinig bij in te brengen. De eigen smaak van het kind bepaalt wat er gekocht wordt. Daarbij vallen ze eerst op het uiterlijk van de kleding. Het ene meisje loopt het liefst de hele dag in de spijkerbroek en de andere kiest voor de jurkjes. Als ouder wordt er niet alleen gekeken SAMSUNG CAMERA PICTURESof de kleding mooi is, maar is ook de kwaliteit erg belangrijk. Kopt tofje.nl op de afdeling meisjeskleding. 

Dat daar een kern van waarheid in zit klopt als een bus. Maar toch heeft deze mama nog enige inbreng. Ik zocht een leuke zomerjas voor de jongste dochter. De “afdankertjes” van grote zus waren absoluut niet haar ding dus tijd voor een mooie en passende jas. Op de meisjesafdeling van S. Oliver zag ik een heel leuk stoer spijkerjasje, als dreumes had mijn kleine meid al vaker spijkerjasjes aan en dat staat haar voorbeeldig, dus ik was SAMSUNG CAMERA PICTURESgelijk verkocht. Kleutertje dacht daar toch even anders over, maar ditmaal heb ik even mijn zin doorgedramd.

Een dag later ontvingen we het pakje van Tofje. Dochterlief, nu in een beter humeur dan gisteren, was helemaal enthousiast toen ze het pakje open mocht maken. Ze pakte de jas eruit, trok het plastic eraf en straalde van oor tot oor! Had ze zich daar dus zo druk om gemaakt…
Afijn, madammeke wou het jasje gelijk aan doen maar eerst moest het kaartje eraf. Op de gok heb ik het kaartje eraf geknipt en trok de kleine spruit de jas aan. Hij paste perfect. Stralend als een model op de catwalk liep ze een paar rondjes te paraderen door de woonkamer. Doordat SAMSUNG CAMERA PICTUREShet spijkerjasje voorzien is van een rits i.p.v. knopen kon mijn dochter hem ook eenvoudig zelf aan en uit doen.

De jas is van goede kwaliteit, de pasvorm is uitstekend. De maat op de website komt overeen met haar eigen kledingmaat. Ook erg handig is de pagina waarbij nog even alle wasvoorschriften duidelijk gemaakt worden. Zo kun je nooit meer verkeerd wassen! De service, klantvriendelijkheid, verzendsnelheid en overzicht op de pagina is helemaal niks op aan te merken, hierdoor is Tofje.nl oprecht en hele fijne winkel om de baby en kinder-kleding collectie mee uit te breiden of zelfs bij aan te schaffen.

Hippe kinderkleding vind je bij Tofje!

SAMSUNG CAMERA PICTURESIedereen wil er modieus uitzien of er nu een speciale gelegenheid is of niet. Juist daarom vinden wij het belangrijk dat ons assortiment uit hippe kinderkleding bestaat. Wij bieden nu al een aantal merken en de komende tijd zullen er alleen maar merken bijkomen. Ieder merk heeft zijn eigen stijl, maar dat het hippe kinderkleding moet zijn dat is een eis vanuit onze kant. Eén van de merken die wij absoluut in de categorie hip vinden vallen is Donsje. Dit merk heeft super hippe baby en peuter schoentjes. Verder kun je ook prima slagen voor hippe kinderkleding bij de merken Quapi en S Oliver.
Wat moet je doen om kans te maken op een cadeaubon t.w.v. €35,00 te besteden aan het merk S.Oliver?

laat hieronder een reactie achter voorzien van voor en achternaam
voorzie het bericht van een e-mail adreslaat weten welk artikel je het liefst zou willen winnen of mist op de unnamedwebsite. (tip neem een kijkje op de website van …….)

Verhoog je winkans door minimaal 3 reacties achter te laten bij andere reviews (eerdere inzendingen tellen niet mee)

Verhoog je winkans door het bericht te delen via Facebook en/of Twitter

Deze actie is inmiddels afgelopen!

/Miranda Young

25 thoughts on “tofje.nl: S. Oliver spijkerjas + winactie

  1. een kei leuk jasje, voor een kei leuk meisje….
    hier is zo’n kei leuk meisje, die niks liever dan een spijkerjasje aan wil.
    zo erg dat dr moeder amper kans krijgt om t eens te wassen!

  2. Leuk! Ik zou niet weten wat ik mis… een zeer complete website vind ik, alles overzichtelijk geordend, en mooie merken! S. Oliver is een fijn, betaalbaar en kwalitatief goed merk. Ik zou een paar leuke t-shirts voor mijn dochter bestellen. De pasvorm van S. Oliver zit haar altijd perfect!

  3. De S. Oliver baby tuinbroek in het roze, meisjes bolero in blauw en het T-shirt 2in1 korte mouwen in het groen! Teveel leuks om te kopen!

  4. Ik mis van die lekkere capuchonvesten; ideaal voor thuis en op vakantie als het net wat frisser is! Maar verder zeker leuke kleding te vinden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.