There’s a new kids brand in town: Nais Kidswear! En wat ik zelf ontzettend gaaf vind, is dat mijn boys een keertje kunnen twinnen! Heel vaak lukt dat niet, omdat Kian nog net niet in de “grotere jongens” maat zit. Wij ontvingen deze mooie trui (in tweevoud) en trokken hem aan!

Nais is een vrolijk, sportief maar ook hip en stoer merk voor jongens en meisjes die zich graag onderscheiden van de rest. Nou, dit pas dus precies in mijn straatje. Mijn jongens dragen over het algemeen een beetje andere soort kleding dan de rest. Door het gebruik van vrolijke kleurstellingen in combinatie met design en leuke details, is Nais niet zomaar een kinderkledingmerk. Het is een stoer merk waarin elk kind zich kan onderscheiden en een geheel eigen stijl kan neer zetten. 

 “De naam Nais is geïnspireerd op de namen van onze kinderen Elise en Arlaine”, vertelt Bas van den Hurk. Er werden uit beide namen twee letters genomen. “Samen vormen de letters een duidelijke en krachtige naam.”

Dante wordt altijd helemaal happy als ik nieuwe items voor hem geshopt heb. Kian heeft er nog niet echt een mening over, haha! Ook deze trui viel meteen in de smaak! Hij draagt hem graag omdat hij aan de binnenkant lekker zacht is en precies goed is qua dikte. Mijn beide heren hebben het nogal snel warm, maar deze trui is dus perfect! Verder is de kwaliteit mooi en kun je de truien prima wassen (niet drogen in de droger aub!).

De wintercollectie is vooral sportief en stoer. Voor de jongens zijn er veel hoodies, sweats, broeken en longsleeves met stoere tekstprints. Voor de meiden is er ook een comfortabele collectie met veel sweats, jurkjes, rokjes en longsleeves.

Shoppen: https://naiskidswear.nl of bij een van de andere verkooppunten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.