logo roze header aangepast formaat 728 x 90Kettingen, armbanden, hangertjes en horloges zijn slechts enkele categorieën uit de webshop bij www.blingdings.nl. De webshop bestaat pas enkele maanden, maar dat mag de pret niet drukken. De webshop staat vol en er zijn geen verborgen kosten. En om het nog leuker te maken worden alle bestellingen binnen Nederland gratis verzonden! Omdat er zoveel leuks te zien is in de webshop ga ik een drietal producten uitzoeken die een spotlight verdienen. 

IMG_2349Als aftrap kom ik uit bij de lederen armbanden. Vrij nieuw in het assortiment en niet verwonderlijk dus dat ik dit product kies. De lederen armbandjes zijn er in diverse kleuren en uitvoeringen. Daarbij zijn ze zeer betaalbaar en daar houden wij, mama’s, wel van. Toch?!?
De armbandjes zijn niet alleen erg leuk voor jezelf, ook om te geven aan je zus, vriendin of moeder zijn ze uitermate geschikt. Ook grappig… je kunt ze matchen mocht je eens gaan stappen.
De armbandjes zijn van leer en nikkelvrij. Ook hebben alle armbandjes een symbool, teken en andere prachtige afwerkingen. Aan de achterkant zit een drukknoop die makkelijk open en dicht gaat (en blijft zitten).

Omdat deze blog voornamelijk in het teken staat van kinderen en hun ouders valt mijn oog op de m64,1 mama-dochter-armbandjes-fleur-met-key-to-your-hearcategorie “Moeder en dochter”. Deze categorie staat niet bomvol producten, toch mag dat de pret niet drukken want gelijk zie ik een prachtig artikel. Normaal gesproken ben ik niet zo van hartjes en al die zoetsappigheid maar “Moeder & dochter armbanden Fleur” is gewoon te liefelijk om te negeren. Aan het ene armbandje zit een sleuteltje en aan het andere een slotje. Logischerwijs hoef ik de betekenis niet eens te vertellen!
De armbanden zijn in verschillende maten te bestellen. de kinderarmbandjes zijn zelfs dubbel te bestellen (geweldig bij een tweeling), kunnen indien gewenst ipv het slotje en sleuteltje in hartjes vorm geleverd worden en zo zijn er nog een paar opties mogelijk. Aan een aantal mogelijkheden zitten wel extra kosten verbonden maar dit staat duidelijk bij de opties aangegeven.

collage-2015-09-14Als laatste wil ik graag de categorie “Kindersieraden” onder de aandacht brengen. Hier wordt volop ingespeeld in de rage van het moment: “Monions” & “Frozen”.
Graag dus stilletjes aan tegen mijn kinderen want anders krijg ik op mijn donder dat ik niet aan hun gedacht heb (maar deze mama wilt graag eens iets voor haar zelf hebben). Afijn, in de categorie zijn o.a. oorbellen, armbandjes en horloges te vinden. De horloges spelen in op de rage. Wederom opvallend zijn de lage prijzen van de producten. 

Omdat ik niet uitgekeken raak op de website gooi ik er toch maar even in dat er ook prachtige tassen en ideale portemonnees op de website te vinden die je gewoon moet hebben.

/Miranda Young 

2 thoughts on “Blingdings

  1. Weet niet of ik dat leer iets vind….ik krijg altijd van leren ruwe jasjes zo’n akelig kippenvel gevoel! Als het mooi glad is zoals schoenleer heb ik dat niet…ben ik de enige?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.