Intussen zijn er al een paar 10 tips blogs online gegaan en is het tijd voor iets nieuws. Het leek mij leuk om eens andere blog-sites in het zonnetje te zetten. Daarom heb ik eens nagevraagd wie er nog meer blogt. Hierop kreeg ik leuke berichten binnen. Hieronder een overzichtje van 10 websites

madebymalou.nlTip 1: MadeByMalou

Ik ben Malou, 25 jaar, mama van Nomi en getrouwd met Bart. Op mijn blog schrijf ik over alles wat mij interesseert en bezig houdt, zoals het moederschap, lifestyle, beauty en fashion. Ik blog sinds februari 2012 en op dit moment staan er ruim 1.000 artikelen online.
Site: www.madebymalou.nl

Tip 2: Bampraat BAMLOGO

Bampraat is de blogsite voor iedereen die een (Bewust Alleenstaande) Moeder is, of wil worden. Ik blog er over mijn reis naar BAM.
Inmiddels 5 inseminaties gehad en nummer 6 komt eraan. Daarnaast bloggen er ook gastbloggers over (B)AM zijn/worden.
Ook kinderen zijn welkom op Bampraat. Binnenkort het eerste verhaal van een donorkind.
Site: www.bampraat.nl

Logo Aukjes wereldTip 3: Aukjes wereld

Aukjes wereld is een mamablog, met elke dag een nieuw artikel over het leven van een dreumes en alles daar omheen.
Site: www.aukjeswereld.nl

Tip 4: 40envoorheteerstmoeder 40envoorheteerstmoeder
Ik blog met veel plezier. Mijn doel is andere moeders (al dan niet op latere leeftijd) een kijkje in het leven van een veertigplus-moeder te geven. Mijn ervaringen te delen op het gebied van op latere leeftijd zwanger worden en zijn, bevallen, en een kind op te voeden. Hoe sta je anders in het leven dan wanneer je jonger zou zijn geweest? Waar loop je tegenaan? Waar heb je juist veel profijt van? Maar ook: hoe blijf je – naast moeder en partner – jezelf?
Site: www.40envoorheteerstmoeder.nl
Twinkelbella LogoTip 5: Twinkelbella

Mijn blog is een plek waar ik elke dag artikelen plaats over de dingen die mij bezig houden. Zo schrijf ik regelmatig over het moederschap, maar vind ik het ook erg leuk om over beauty en lifestyle te schrijven. Een echte beautyblogger ben ik dus niet, maar meer een mama die veel van beauty houdt, en daar graag over schrijft! Ook vind ik het belangrijk om eerlijk te schrijven over bijvoorbeeld mijn zwangerschap. Ik ben tijdens mijn zwangerschap ziek geweest (prenatale depressie) en ben daar herstellende van. Door mijn verhaal te doen hoop ik andere vrouwen te bereiken die hetzelfde meemaken.
Site: http://www.twinkelbella.nl

Tip 6: OuderwijsheidOuderwijsheid-logo-PNG

Ik heb een website over alles wat te maken heeft met kinderen, ouders en opvoeding. Ik, Nanka, ben zelf afgestudeerd als leerkracht in het basisonderwijs, maar ik werk sinds de geboorte van onze dochter als gastouder aan huis. Ik kan mijn dochter dus zelf opvoeden en vanuit huis mijn werk uitvoeren. Naast mijn werk als gastouder schrijf ik voor mijn website Ouderwijsheid. Ik vind het namelijk leuk om mijn ervaringen als moeder en gastouder te delen, maar ik denk ook dat we elkaar als ouders gemakkelijk kunnen helpen. Iedere ouder heeft zijn eigen ervaringen en als we deze ‘wijsheden’ nu eens met elkaar zouden kunnen delen, dan kan dat sommige dingen een stuk gemakkelijker maken. Daarnaast is het ook altijd fijn om te lezen dat je niet de enige ouder bent die er bijvoorbeeld ’s nachts regelmatig uit moet of wiens kind driftbuien heeft midden in de winkel.
Site: www.ouderwijsheid.nl

SupermammiesTip 7: Supermammies

Supermammies is een blog voor en door mama’s, we hebben diverse topics van product reviews tot dagjes uit. We zijn altijd op zoek naar leuke win acties en proberen deze met regelmaat te publiceren. Voor het blog schrijven momenteel 5 bloggende moeders met kinderen in verschillende leeftijden in verschillende gezins- samenstellingen er is dus voldoende variatie.
Site: www.supermammies.com

Tip 8: Poldermamapoldermama_png

Een blog met een knipoog over creatief besparen en andere leuke tips voor mama’s. Gestart naar aanleiding van een prijsvragenhobby met tips waar Poldermama zelf in de prijzen is gevallen, tips over coupons, tips over andere (be)spaaracties. Interessante nieuwtjes, reviews en vooral eigen ervaringen van deze meisjesmama. Natuurlijk organiseert zij zelf ook winacties.
Site: https://poldermama.wordpress.com/

20150722_160745Tip 9: Mamascrapelle

Mamascrapelle is een mamablog vol creatieve ideeën, DIY en sensopathisch spel, uitstapjes met je peuter en reviews van producten.
Als gastouder, pedagoog en creatieveling neem ik je mee in al mijn belevenissen als werkende thuisblijfmoeder.
Site: www.mamascrapelle.nl

Tip 10: Princess-Leiaimage1

Toen Leia prematuur geboren werd gaf mij dit inspiratie om een blog te beginnen. Princess-Leia.nl is mijn personal lifestyle & mama blog waar ik schrijf over vroeggeboorte, het moederschap, (kids)fashion, beauty en andere onderwerpen die mijn interesse wekken
Site: www.princess-leia.nl

 

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.