Ik zie een heleboel jaaroverzichten voorbij komen, maar ik ga het toch echt anders doen dan de rest (what’s new?!). Mijn absolute hoogtepunt: KiDDoWz vierde dit jaar haar 6 jarig bestaan en we hebben in november iedere dag een winactie online gezet! Verder vind ik het nog steeds erg leuk om fulltime te bloggen. Ik heb van mijn hobby mijn werk kunnen maken en daar ben ik blij mee! Ik deel de top 10 van de best gelezen blogs van 2018 met jullie (op volgorde). Ik wens jullie alvast een fijne jaarwisseling en (hopelijk) tot in het nieuwe jaar!

6 planten die muggen op afstand houden

Ik had nooit verwacht dat mijn blog over muggen op afstand houden zo goed gelezen zou worden! Toch hebben maar liefst 8.842 de moeite genomen om erachter te komen hoe dat nou het beste gaat. Wij hebben voornamelijk veel aan de munt-planten gehad hier in huis!

Olifantastisch Planborden

Ook de planborden van Olifantastisch zijn nog steeds erg in trek. Al een hele tijd wordt mijn blog hierover dagelijks nog gevonden via Google. Kinderen vinden het prettig als ze van te voren weten waar ze aan toe zijn op een dag of gedurende de week. Daarom is het fijn om een planbord te gebruiken.

De leukste Netflix series voor tieners

Zeker nu het vakantie is merk ik dat de blog over Netflix series voor tieners goed gelezen wordt. Bingewatchen is wel iets wat ze graag doen, zeker als het buiten koud en nat is. Ik vraag me af of het de ouders zijn die zoeken op Google naar geschikte opties, of dat de kinderen dit zelf doen.

VSM Tussikind siroop suikervrij

Eigenlijk komt deze blog het hele jaar naar voren. Veel mensen zoeken naar ervaringen met de VSM Tussikind siroop en komen dan met grote regelmaat bij mij terecht. Zeker nu de “r” weer in de maand zit en de kinderen verkouden zijn, zie ik hem bijna dagelijks weer voorbij komen.

Beschuit met muisjes – Geboortekoekjes

Steeds meer mensen zoeken naar een originelere traktatie voor een geboorte, dan een simpele beschuit met muisjes. De geboortekoekjes zijn helemaal hip en ze smaken ook nog eens erg lekker! Enne, ze zien er ook nog eens heel erg schattig uit!

Recensie: ‘Het leven van een Loser- Flutvakantie’

De recensie van ‘Het leven van een Loser – Flutvakantie‘ heeft ook een heleboel mensen bereikt. Het dagboek blijft een achtbaan van ellende. Net wanneer je denkt dat het zonnetje opkomt en het toch echt niet erger kan komt er weer iets op het pad van Bram Botermans. En dat lees je dan niet alleen, het wordt ook nog eens in beeld gebracht door al die tekeningen. Voor het geval je het niet goed gelezen had, dan maken de plaatjes het wel duidelijk. Er is geen beter vermaak dan leedvermaak!

10 tips: Balspelletjes voor buiten

Wat ook opvalt is dat heel veel mensen toch graag met de kids naar buiten gaan. Er werd dan ook veelvuldig gezocht naar leuke balspelletjes, die geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes.

Emma kussen: Het kussen voor iedereen

Het Emma kussen is er ook eentje waar veel mensen naar zoeken via Google. Het kussen is opgebouwd uit drie lagen en past daarom bij iedereen, of je nou van stevig houdt, of van lekker zacht. De innovatieve opbouw biedt de optimale slaapervaring. Keer het kussen en pas de lagen aan op jouw individuele voorkeur. Je kan kiezen uit een zachte of een ondersteunende zijde. Aan beide zijden worden hoofd en nek comfortabel ondersteund.

Hier kun je o.a. de maansverduistering van 27 juli 2018 gaan bekijken

Op 27 juli j.l. was er sprake van een totale maansverduistering. Omdat dit een bijzonder verschijnsel is, waren er een aantal sterrenwachten in Nederland geopend. Ik deelde de locaties in een blog en dat hebben een heleboel mensen gelezen.

Review: Vileda Easy Wring & Clean Mocio

We zijn nog steeds erg blij met de Vileda Easy Wring & Clean Mocio en aan het aantal bezoekers, die deze blog lezen, te zien….zijn er meer mensen geïnteresseerd in dit handige mopsysteem met roterende pers.

Beeld: Pixabay

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.