Bij de aanschaf van een babyuitzet komt veel kijken. Waar moet je beginnen als aanstaande ouders, wat heb je allemaal nodig en waar moet je op letten? Je wilt dat je pasgeboren kindje veilig en comfortabel in de draagzak baby mee kan of in de auto kan zitten. Of als het wat groter is, gezellig aan tafel kan zitten. Gelukkig kunnen we je helpen door de 4 ‘must haves’ voor kersverse ouders op een rijtje te zetten.

De Easywalker Buggy

Als je kindje net geboren is, dan ga je al vrij snel een wandelingetje maken. En dan is het heel gemakkelijk als je dit met de Easywalker Buggy kunt doen. Deze wandelwagen heeft namelijk een reiswieg, waardoor je baby vanaf het eerste moment al mee naar buiten kan. Het onderstel is voorzien van grote wielen, wat onder het lopen voor extra comfort voor je baby zorgt. Op het moment dat je kindje kan gaan zitten, is het ook klaar om de wereld te ontdekken. Dan kan de Easywalker Buggy eenvoudig veranderd worden in een buggy. Het comfortabele zitkussen is verstelbaar in meerdere standen, zodat je kindje niet alleen rechtop kan zitten, maar ook lekker kan liggen. Bij de productie van deze mooie Easywalker Buggy is ook aan het milieu gedacht. De verschillende stoffen zijn gemaakt van plastic flessen die gerecycled zijn.

Een autostoeltje voor je dreumes

Wandelen met je kleintje is natuurlijk een fijne ervaring, ook met een draagzak baby. Maar je gaat natuurlijk ook met de auto op stap. Dan heb je een autostoeltje nodig dat geschikt is voor de leeftijd van je kind en voldoet aan alle veiligheidsvoorschriften. De Easywalker Buggy heeft een autostoeltje dat geschikt is voor de allerjongsten. En het kan eenvoudig op het frame van de wandelwagen gezet worden, dankzij de speciale beugels die meegeleverd worden. Vanaf het moment dat je kindje groter en zwaarder wordt, is het belangrijk dat je een autostoeltje kiest dat op de leeftijd en het gewicht van je kind is afgestemd. Let dus goed op de voorschriften die bij het autostoeltje horen, zodat je zeker weet dat je kind veilig in de auto mee kan rijden.

Een draagzak voor je baby

Nu is het soms gemakkelijker om je handen helemaal vrij te hebben. Dan is het niet het moment om met een Easywalker Buggy op pad te gaan. Je kunt met een Easywalker Buddy wel op het harde zand rijden, maar het mulle zand is wat lastiger. Dus dan is de draagzak baby een mooie oplossing. Deze zijn heel comfortabel voor je kindje en het voelt heel veilig, zo dicht tegen papa of mama aan. De draagzak baby is geschikt voor de allerkleinsten en de zithouding kan aangepast worden aan de groei van je kleintje. Zo kun je samen van de strandwandeling genieten, de draagzak baby voelt ook voor jou als ouder veilig en comfortabel aan.

De meegroeistoel

Een goede zithouding is niet alleen buiten belangrijk tijdens je wandeling met de Easywalker Buggy. Ook als je kindje binnen zit, dan wil je dat het stabiel en veilig kan zitten. Met de meegroeistoel hoef je je hier geen zorgen over te maken. Vanaf 6 maanden kan je dreumes aan tafel gaan zitten. De stoel is voorzien van een zacht kussen en een speciale beugel die zorgt voor een veilige en comfortabele zithouding. De meegroeistoel is moeiteloos in te stellen en kan met de verschillende onderdelen gebruikt worden van baby tot tienerleeftijd.

Gastartikel met beeld van Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.