Dus je beste vriend gaat trouwen en jij bent belast met het plannen van het vrijgezellenfeest. Je wilt een feest geven dat hij nooit meer zal vergeten, maar je weet niet goed waar je moet beginnen. Vrees niet! Wij dekken je met deze Ultieme Sportieve Vrijgezellenfeest Gids. Van bierpong tot basketbal, we hebben alles onder controle zodat je grote punten kunt scoren bij de aanstaande bruidegom (of bruid).

Kies je sport 

De eerste stap bij het plannen van het perfecte sportieve vrijgezellenfeest is het kiezen van de juiste sport. Zal de bruidegom het meest enthousiast zijn voor een potje touch football? Of slaat hij liever wat ballen op de driving range? Misschien is hij meer fan van klassieke barsporten als darts of pool. Er is geen verkeerde keuze, maar zorg ervoor dat je iets kiest waar hij van houdt. Je kan ook kiezen voor moderne sporten en spellen, zoals lasergamen, archery attack of E-chopper rijden.

Stel de teams samen 

Als je eenmaal weet welke sport je gaat spelen, is het tijd om je team samen te stellen. Je wilt alle goede vrienden en familieleden van de bruidegom uitnodigen. Als je te weinig mensen hebt, maak je dan geen zorgen – veel lokale sportcafés hebben trivia-avonden waar iedereen aan mee kan doen 

Zoek de juiste locatie 

Nu je je team hebt samengesteld, is het tijd om de perfecte locatie voor je feest te vinden. Als je een meer fysieke sport gaat spelen zoals voetbal of basketbal, dan moet je een park of open veld vinden waar je kunt spelen zonder de buren te storen. Speel je een spel dat niet zoveel ruimte vraagt, zoals darten of poolen, dan is elke plaatselijke bar of restaurant goed genoeg. Zorg er wel voor dat ze voldoende tv-schermen hebben, zodat je de grote wedstrijd kunt zien terwijl je speelt! Je kan ook eens bij bubbelbal kijken, hier huur je gemakkelijk een of meerdere spellen die je in teams kunt spelen. 

Bepaal de datum 

Nu je weet waar je feest gehouden gaat worden, is het tijd om een datum vast te stellen en uitnodigingen te versturen. Zorg ervoor dat je iedereen ruim van tevoren inlicht, zodat ze hun agenda’s vrij kunnen maken. Ook is het handig om een paar weken voor de trouwerij het vrijgezellenfeest te houden, er kan nog wel eens een klein ongelukje voorkomen. Je wil wel dat de bruid en bruidegom op hun speciale dag helemaal fris zijn.

Beeld: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.