Vanaf vandaag kan je bij HEMA voordelig een e-bike leasen. Of je nu het OV wilt vermijden, aan je conditie wilt werken of gewoon makkelijker wilt fietsen, een e-bike is een prettige oplossing. Samen met Friesland Lease biedt HEMA e-bikes aan van een sportief model tot een bakfiets via een private lease constructie. Groot voordeel is de 24/7 pechhulp met Europadekking. Dat betekent dat er iemand langskomt voor het plakken van je band of desnoods met een vervangende fiets.

Een schonere lucht

HEMA wil het dagelijks leven leuker, makkelijker Ă©n beter maken. In de afgelopen periode heeft fietsen aan populariteit gewonnen. Door het aanbieden van betaalbare e-bikes wil HEMA het fietsen stimuleren om zo bij te dragen aan een schonere lucht. Dit past in het streven van HEMA om steeds duurzamere producten en diensten aan te bieden.

Modellen

In Friesland Lease heeft HEMA een ervaren mobiliteitspartner gevonden. Het geselecteerde aanbod bestaat uit zes modellen in de prijsklasse van 67 euro tot 159 euro per maand. Van een sportieve fiets, een meer klassiek model tot een bakfiets; voor elke doelgroep of gebruik is er een passende lease e-bike. Vandaag via HEMA besteld, betekent een snelle levering bij je thuis of de lokale fietsdealer.
Een leasefiets betekent dat alles piekfijn is geregeld. Aflevering, service, onderhoud, verzekering en 24/7 pechhulp met Europadekking is inbegrepen bij het leasecontract.
Meer informatie vind je hier.
Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.