vsmVriendlief is sinds een jaar actief aan het sporten, in de sportschool. De laatste paar weken is dat eigenlijk niet gelukt en daar kan hij soms flink van balen. Nu de kleine bijna geboren wordt, is het plan dat hij nog steeds 4x per week naar de sportschool kan gaan, eigenlijk uit de lucht. Sinds een maand of 2 is hij in het bezit van een fiets en daar maakt hij een aantal keer per dag gebruik van. Zijn goede voornemen voor 2016: nog meer gaan fietsen en zo nu en dan ook eens lekker gaan rennen.

Om de kerst-kilo’s eraf te lopen, hoeft hij het niet te doen, want als er iemand geen grammetje teveel heeft, is hij het. Wel is het gezond om in de buitenlucht aan sport te doen, dus vandaar dat eergisteren de hardloopschoenen werden aangetrokken en hij op pad ging. Ik heb hem 1,5 uur niet gezien en hij kwam thuis met rode wangen en zweetsokken, dus hij heeft goed zijn best gedaan. Maandagochtend toch wel wat last van pijntjes hier en daar…wat wil je ook als je een tijdje stil hebt gezeten?! Gelukkig zweren wij bij VSM en hebben we daar verschillende producten van in huis. Producten die je volgens ons gewoon in huis “moet” hebben!

spiro1Spiroflor spray
Spiroflor spray van VSM maakt de gevoelige spieren soepel. De vitaliserende spray heeft een fijne, frisse mentholgeur en is op het hele lichaam goed te gebruiken omdat de spray perfect op z’n kop te gebruiken is. Zo kun je makkelijk bij alle gevoelige spieren en pezen komen.

Gebruik Spiroflor spray bij zwaarbelaste, gevoelige en stijve spieren en pezen. De plantaardige bestanddelen bevorderen de doorbloeding en ondersteunen het herstel van spieren en pezen na fysieke inspanning maar ook bij ochtendstijfheid. De spray dient gedurende enkele seconden op de gewenste plek(ken) aangebracht te worden vanaf minimaal 15 centimeter. Breng de spray in een cirkelende beweging aan. De behandeling kan naar behoefte tot drie maal per dag herhaald worden. Direct na het aanbrengen heeft Spiroflor spray een verkoelend effect. Na enkele minuten kan het verkoelende effect geleidelijk overgaan in een warm gevoel dat enige tijd aanhoudt. Spiroflor spray is verkrijgbaar in een verpakking van 200 milliliter. Geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Adviesverkoopprijs: € 11,95

Spiroflor cooling gelspiro2
Spiroflor cooling gel: voor de behandeling van pijn bij (sport)blessures, zwellingen en verstuikingen voor zowel de beginnende als gevorderde sporter. Wanneer je een blessure oploopt, herkent je lichaam dit als een ontstekingsreactie zoals roodheid, warmte, zwelling en pijn. Een proces waarbij de doorbloeding en de doorlaatbaarheid van het weefsel toeneemt. Doordat het afweersysteem ontregeld is, komen er bepaalde stoffen vrij die deze ontstekingsreactie kunnen veroorzaken. Dit zorgt ervoor dat een zwelling ontstaat en je pijn ervaart. Door het direct verkoelende effect verzacht en verlicht VSM Spiroflor cooling gel de pijn.

VSM Spiroflor cooling gel bevat het Actieve Medische Ingrediënt Polycalm-Active™. Het vormt een laagje op de huid dat direct een langdurig verkoelend effect geeft. Dit zorgt ervoor dat de pijn snel wordt verzacht en verlicht.

De adviesprijs van VSM Spiroflor cooling gel is € 14,95 (100 ml) en is te koop bij elke adviesdrogist in Nederland. Medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Voor goede kleding ga ik natuurlijk naar Sportkleding.com!

2 thoughts on “Goede voornemens voor 2016: meer gaan sporten!

  1. Anderhalf uur gaan hardlopen als je een tijdje niet zoveel gedaan hebt is ook best veel. Om blessures te komen kan het slim zijn om het eerst weer rustig op te bouwen. Dus begin met 30 minuten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.