asian2Aziatisch eten; wij zijn er hier in huis dol op! Als kind al, kon ik genieten van alle heerlijke smaken die de gerechten bieden. Ook mijn zoon is gewend om regelmatig wat pittiger te eten…en ook hij is er dol op (mits niet té heet natuurlijk). Op 1e Kerstdag zijn we met de familie uit eten geweest bij een authentiek Indonesisch restaurant. Het eten was heerlijk, de sfeer was goed en het restaurant modern (maar rustig) ingericht. Een aantal weken daarvoor hebben we ook een aantal dagen kunnen genieten van heerlijke buitenlandse maaltijden. We ontvingen de Asian Food Lovers Box en aangezien ik niet vies ben van een beetje kokkerellen, ging ik er meteen mee aan de slag!

asian1Wat ik heel erg leuk vind, is dat de producten in een doos aangeleverd worden, in de vorm van een grote wok-2-go maaltijd! Dat soort grappige details, zorgen er bij mij altijd al voor dat er een puntje extra bij de eindbeoordeling opgeteld wordt!

In de box vind je geen verse producten, die dien je zelf toe te voegen. Wel zitten verder alle kruiden, sauzen en andere benodigdheden er in. Ik vind het niet zo vreemd dat er gekozen is om geen verse producten toe te voegen. Je kunt dan tenslotte zelf bepalen wanneer je een bepaald gerecht wilt gaan koken.

20151209_123201.jpgMet de producten in de box, kun je 3 volwaardige maaltijden op tafel zetten (wel eventjes de verse dingen zelf toevoegen dus). Er zit een boekje bij, waarin je precies alle stappen kunt volgen, zodat ook mensen die niet gewend zijn om regelmatig te koken, er mee uit de voeten kunnen.

Het voordeel vind ik, dat je de producten (zoals de verschillende sauzen) gewoon later nog een keer kunt gebruiken. Je krijgt namelijk geen afgemeten zakjes/pakjes saus, maar gewoon de volwaardige flesjes. Je raadt het al; een week later, aten wij weer hetzelfde….smullen!

Je kunt via deze link de Asian Food Lovers Box bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.