Een échte winter hebben we nog niet gehad, maar toch slopen er in de afgelopen maanden bijna twee-wekelijks verschillende griep- en verkoudheidsvirussen ons huis binnen. Het vermoeden is, dat de jongste dit meeneemt van zijn schooltje…vervelend voor hem (en ons) maar wel goed om een weerstand op te bouwen. Om hem een beetje hierbij te helpen zijn we begonnen met het geven van Natriche Immune KIDS. Ook onze oudste doet vrolijk mee en neemt tweemaal daags een beertje. En het grappige van alles is; ik moet ze echt hoog in de kast wegzetten, want ze vinden ze nog lekker ook!

Voor kinderen vanaf 4 jaar

Natriche Immune KIDS – Betaglucan & Multivitaminen gummies is er speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Het bevat een samenstelling van gist beta glucan en multivitaminen, wat dé ideale combinatie is om het immuunsysteem te ondersteunen. Een supplement als dit is een goede aanvulling op de voeding die je je kind geeft, maar kan niet gezien worden als een vervanger. De gummies zijn suikervrij en hebben twee smaken; aardbei en sinaasappel.

Natriche Immune KIDS, is een proactief supplement (Gummie), welke het hele jaar door genomen kan worden, zo blijft het immuunsysteem altijd paraat om vervelende ‘indringers’ buiten de deur te houden.

Onze ervaring

Zoals ik al in de intro vertelde, de jongens vinden de Natriche Immune KIDS gummies erg lekker. Ik kan de oudste wel uitleggen dat 2 per dag echt het maximum is, maar de jongste ziet het gewoon als lekkere snoepjes. Teveel multivitaminen geven (of zelf nemen) is natuurlijk nooit goed, dus ik moet de potjes wel goed in de gaten houden. Afgezien van een hardnekkige griep die hier de hoek om kwam, hebben ze eigenlijk niet meer echt last gehad van alle andere kwaaltjes (loopneuzen, hoesten enz.) die ze normaal wel hebben. Tot nu toe lijkt het dus effect te hebben en we gaan er dus ook zeker mee door. Ik vind het wel heel prettig dat de gummies suikervrij zijn…niet dat ik de jongens suikervrij opvoedt, maar meer vanwege hun gebit. En het schijnt zo te zijn dat suiker een negatief effect kan hebben op het immuunsysteem en laten we nou juist dat proberen te verbeteren.

Tips verhogen weerstand

Naar buiten

Sowieso is het een goed idee om iedere dag in ieder geval een half uur tot een uur naar buiten te gaan. Kleed jezelf en je kinderen op een koude dag lekker warm aan en ga een fijne wandeling in het bos maken, naar de speeltuin of de kinderboerderij.

Luchten

Het is ook erg belangrijk om iedere dag alle kamers in huis te luchten. Het eerste wat ik in de ochtend doe, zodra iedereen aangekleed is, is de ramen open gooien. Daarnaast slapen wij zelf altijd met het raam open en heb ik bij de jongens op hun kamer altijd de ramen ‘op de knip’ zodat er frisse lucht naar binnen kan. Verwarming hebben we overigens boven ook nooit aan (is ook niet nodig, je kunt veel beter in een koele(ere) ruimte slapen.

Handen wassen

Leer je kinderen dat ze regelmatig hun handen wassen, zeker als er weer een periode van hoesten proesten is aangebroken. Virussen en bacteriën krijgen op deze manier minder snel de kans om zich te verspreiden.

Voldoende slaap

Zorg ervoor dat je kind voldoende rust en slaap krijgt. Zeker in een periode waar allerlei virussen weer op de loer liggen is het van belang dat er voldoende slaap wordt gepakt.

Goed drinken

Als je voldoende drinkt dat zal je lichaam de afvalstoffen ook beter afvoeren. Water is natuurlijk het allerbeste!

Gevarieerd eten

Een gezonde voeding met veel vitaminen en mineralen bevorderd de weerstand. Eet dus niet iedere dag hetzelfde en probeer te variëren.

Relax

Ook kinderen hebben het nodig om af en toe te onthaasten. Waar we als volwassenen regelmatig stress ervaren, kan dat bij kinderen ook het geval zijn. Zorg er dus voor dat ze zo nu en dan ook eventjes kunnen relaxen…ze moeten al zoveel!

Ingrediënten Gummies

Beta glucan

Er zijn veel verschillende soorten beta glucanen, welke dan ook verschillende werkingen en toepassingen hebben. Belangrijk is om te letten op de structuur van de beta glucan. De meest onderzochte variant is die van bakkersgist, welke ook de meeste bewezen voordelen heeft.

Vitamine A

Vitamine A speelt een rol in het cel-specialisatieproces en draagt ook bij aan de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Daarnaast draagt Vitamine A bij aan de normale werking van het immuunsysteem

Vitamine C

Vitamine C draagt bij aan de normale collageenvorming voor de werking van de bloedvaten. Het helpt o.a. ook om het tandvlees van je kind gezond te houden. Bovendien helpt vitamine C het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam om ijzer uit voedselbronnen te absorberen.

Vitamine E

Vitamine E verhoogt het immuunsysteem en helpt het lichaam ziektekiemen te bestrijden. Vitamine E houdt de bloedvaten wijd open, zodat het bloed vrij kan stromen en helpt de cellen van het lichaam samen te werken.

Vitamine D3

Vitamine D is nodig voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen. Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem van kinderen

Vitamine B6

Vitamine B6 (pyridoxine) is van belang voor de productie van afweercellen. Daarnaast speelt het een rol bij de vorming van rode bloedcellen. Het is van belang voor de energievoorziening en het zorgt voor een goede werking van het zenuwstelsel.

Biotine

Biotine (vitamine B8) heb je nodig om energie uit eten vrij te maken. Biotine draagt ook bij aan het behoud de huid en het haar en een normale werking van het zenuwstelsel.

Vitamine B12

Vitamine B12 is ook wel bekend onder de naam foliumzuur, wat nieuwe cellen maakt. Vitamine B12 draagt tevens bij aan leerprestaties/-vermogen.

De voordelen op een rij

• Natriche Immune KIDS heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
• Natriche Immune KIDS ondersteunt de botten
• Natriche Immune KIDS is goed voor de leerprestaties en concentratie
• Natriche Immune KIDS is suikervrij (o.a met Stevia), glutenvrij, lactosevrij en vrij van allergenen.

Meer informatie vind je hier.
Met kortingscode KIDS01 wordt je bestelling gratis verzonden.

22 gedachten over “Review: Natriche Immune KIDS – Betaglucan & Multivitaminen gummies

 1. Wat extra weerstand kan geen kwaad. Ik ben wel benieuwd naar deze gummies en vooral of de kinderen ze ‘lekker’ vinden. Fijn dat ze suikervrij zijn inderdaad. Een mooie kans om ze eens te proberen.

 2. Ik doe heel graag mee. Zoonlief, de jongste van vier heeft echt de slechtste weerstand. Ik was tijdnes die zwangerschap zelf ook niet fit. En nu, zelf als basisschool jongen pakt hij nog alles op wat er aan virussen rond wappert. Altijd hoesten, snotteren, keelpijn en oorpijn. Zeker de laatste wintermaanden zijn lastig, een extra dosis vitamine kan hij zeker wel gebruiken

 3. Heel graag! Zit nu ook weer in een ziekenboeg. Hoop dat de lente snel weer aanbreekt en iedereen weer wat etra weerstand krijgt door het zonnetje en frisse lucht. Maar zolang het nog niet zover is zouden deze vitamientjes heel erg goed helpen! Ik zou er erg blij mee zijn.

 4. Pilletjes en drankjes komen er bij mijn kinderen gewoon niet in, ben benieuwd of zij deze gummies ook lekker vinden.
  Wat extra weerstand met dit grijze weer is wel welkom

 5. Ik doe graag mee, met 2 kinderen boven de 4 jaar en een baby zitten er veel ziektes in huis waardoor de ene na de andere thuis moet blijven. Benieuwd of een multivitamine de nodige ondersteuning kan bieden.

 6. Ik doe graag mee voor mijn kleinkinderen.
  Die kunnen wel wat meer vitamientjes gebruiken voor hun weerstand.
  En helemaal nu het Corona virus in het land is.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

 7. Onze Jarno heeft een wat mindere weerstand door een auto immuunziekte dus alle extra vitamientjes en weerstandsproducten proberen wij graag!

 8. Oh, ik wil graag winnen! Mijn dochter vindt tot nu toe alle vitamine-tabletjes vies, dus wie weet is deze een schot in de roos!

 9. Ik doe graag mee voor mijn zoontje van 4. Ik help graag aan zijn weerstand en hij is gek op snoep het kan dus werken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.