All4kidsshop begon ooit met de verkoop van anti slip sokken. Inmiddels hebben ze het grootste assortiment hiervan, voor zowel kinderen als volwassenen. In de loop van tijd kwamen er vrolijke en aparte sokken voor papa’s en mama’s (of anderen die houden van gezellige voeten). Verder maken ook diabetes sokken en thermo sokken deel uit van het assortiment.

De shop wordt steeds uitgebreider, er zijn nu namelijk ook dekbedovertrekken voor kinderen te koop; voor ledikantjes, juniorbedden en eenpersoonsbedden. Verder kun je er terecht voor tweepersoons dekbedovertrekken en voor lits-jumeaux.

Leuk om te vermelden is ook dat er speciale kerstsokken en kerst dekbedovertrekken aan het assortiment zijn toegevoegd. Nog steeds zijn ze op zoek naar nieuwe dessins. Er is in ieder geval genoeg keus voor de consument; fun artikelen voor kerst en stijlvolle kerstartikelen; voor ieder wat wils. 

Eigenlijk dekt de naam All4kidsshop allang de lading niet meer, maar de shop is bekend onder deze naam, dus houden ze het maar gewoon zo! ALL4KIDSSHOP, niet alleen voor kids!

 

38 gedachten over “#KiDDoWz6jaar: All4kidsshop.nl

  1. Ze hebben echt veel op hun pagina. Ik krijg alleen geen linkje gekopieerd maar ik heb fijne frozen anti slip sokken gezien voor onze dochter Noor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.