Sport doet iets met je. Zeker als je de sport vindt die bij jou past. Daarom geven NOC*NSF, Albert Heijn en de Nederlandse sportbonden jou de kans om nieuwe sporten te ontdekken.

Test wat voor soort sporter je bent

Je kunt online testen wat voor soort sporter je bent. Kies een sporter die bij je past en geef antwoord op de gestelde vragen.

Over de actie

Van maandag 14 tot en met zondag 27 september ontvang je bij minimaal €10 aan boodschappen éénmalig 10 sportzegels in de AH app. Met 1 sportzegel kun je 1 proefles boeken. Let op: je moet de AH app dan wel op je telefoon hebben staan en je hebben aangemeld voor digitaal sparen in de app. De sportzegels worden bijgeschreven in de AH app, nadat je boodschappen hebt gedaan bij Albert Heijn of je online bestelling is bezorgd.

Hoe vaak sporten met de actie?

Bij een minimale besteding van €10,00 bij AH (in de winkel of online) in de periode van 14 t/m 27 september 2020 krijg je éénmalig 10 sportzegels cadeau. De unieke actiecode die je hierbij ontvangt verzilver je op www.proefdesport.nl, waarna je 10 verschillende sporten kunt uitproberen. Ook kun je jouw sportzegels delen met anderen en voor andere personen boeken. Elke deelnemende sportclub mag zelf bepalen hoe vaak er bij de betreffende sportclub gesport kan worden. Het kan dus voorkomen dat je bij de ene sportclub 1 keer mag sporten en bij de andere sportclub 5 keer.

Let op: Deelname aan de proefles is gratis. Deelnemende sportclubs kunnen wel een vergoeding vragen voor de huur van materialen, waaronder bijvoorbeeld het gebruik van een kluisje. Dit staat bij de proefles zelf aangegeven. Ook lees je het terug in de bevestigingsmail die je ontvangt na het boeken.

Vanaf welke leeftijd?

Er is sportaanbod voor alle leeftijden, van peuterzwemmen en -gym tot hockey voor de jeugd en seniorenyoga. Als ouder moet je voor je kind boeken tot de leeftijd van 12 jaar. Tot de leeftijd van 16 jaar moet een ouder akkoord geven voor het profiel van een kind.

Sportprofiel aanmaken

Je dient voor het verzilveren van de sportzegels wel een sportprofiel aan te maken. Wanneer je op een proefles klikt waaraan je graag wil deelnemen, zie je onderaan het scherm een knop met de tekst ‘verzilver sportzegels’. Als je op deze knop drukt, verschijnt er een pop-up-scherm waar je jouw actiecode kunt invullen. Hiervoor dien je ingelogd te zijn met jouw Sportprofiel. Ben je nog niet ingelogd? Dan word je hier vanzelf op gewezen. Door vervolgens de actiecode in te vullen, verzilver je jouw sportzegels en kun je je inschrijven voor de proefles!

Klik rechtsboven op ‘Inloggen’. Klik vervolgens op ‘Nog geen Sportprofiel? Maak een nieuw Sportprofiel aan!’ Nu vul je jouw gegevens in en ga je akkoord met de gebruiksvoorwaarden. Vervolgens klik je op ‘Registreer’ en je hebt je sportprofiel aangemaakt!

Proefles boeken doe je zo

Wil je met de sportzegels een proefles boeken? Klik dan in je AH app (te vinden in Google Play of in de App Store) op ‘Boek hier je sportlessen’ en proef de sport. Je kunt proeflessen boeken tot en met zondag 25 oktober.

Meer informatie vind je hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.