tender1Met 4 kinderen waarvan er 3 prematuur geboren zijn, staat de babyperiode me nog vers op het netvlies. In de periode dat mijn eerste prematuurtje geboren werd, wisten wij niet veel winkels te vinden met prematuur kleertjes. Eén winkel konden we vinden die voldeed! De website www.tendergreen.nl is gespecialiseerd in baby kleding en ook prematuur kleding is op de site aanwezig, dus ga ik daar eens lekker snuffelen.

Kleding kun je sorteren op diverse mogelijkheden: prijs, naam, voorraad en referentie. Altijd handig! Er zijn leuke pakjes te bestellen en de prijzen zijn erg gunstig! Persoonlijk heb ik niet zoveel met boxpakjes maar de cardigan en het setjetender2 Born to be adored zijn enorm schattig. Ook rompers, sokjes en mutsjes kun je hier vinden. De jongenskleding is erg leuk en divers. Van soft stoer tot erg stoer zelfs een spijkerbroek is te vinden. De meiden kleding is ook erg divers van jurkjes tot pakjes en uiteraard staat de kleur roze er tussen.

Al met al kun je op deze website erg goed slagen. Een minuntje van de website, vind ik dan: ondanks dat de kleding divers is, kun je deze niet vergelijken met websites waar tientallen artikelen op staan. Zo staan er bij de jongenskleding 8 setjes kleding, bij de meiden ligt dit iets hoger namelijk op 13. En dan heb je nog de prematuur én de specials afdeling. Ben je hier nieuwsgierig naar geworden, dan kun je een kijkje nemen op de website www.tendergreen.nl.

tender3Betalingen kunnen op verschillende manier voldaan worden en de verzendkosten zijn schappelijk, dus daar hoef je het niet voor te laten. De bedenktijd is 14 dagen.

De kleuren op de website zijn erg neutraal (groen/roze) wat zich erg prettig oogt. De website is intussen opgeslagen bij favorieten en mocht er een roze of blauwe wolk in de familie voordoen zal ik zeker weer eens gaan snuffelen.

/Miranda Young

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.