Studio Job slaat de handen ineen met HEMA voor een bonte zomercollectie. Het designlabel combineert functionaliteit met conceptueel design en komische prints voor een volledige zomerlijn. Zo maken HEMA en Studio Job functionele en betaalbare designitems beschikbaar voor het grote publiek deze zomer. Het thema van de collectie is, hoe toepasselijk, Summer Disaster. 

De Summer disaster – collectie

De zomercollectie die Studio Job speciaal voor HEMA ontwierp  ,‘Summer disaster’ -collectie, is geïnspireerd op de bloopers van de zomer. Men moet daarbij denken aan de té hete temperaturen, smeltende ijsjes, wespen en muggen, worstjes die verbranden op de BBQ en zeeën vol gevaarlijke haaien en enge kwallen. Studio Job heeft met een creatieve twist al deze elementen gecombineerd in kleurrijke en typische ‘Studio Job-printen’ om zo een collectie te ontwerpen bestaande uit twee themas: Eating Outside en Beach Life.

Eating Outside

Het thema Eating Outside is speciaal ontworpen voor degene die het liefst buitenshuis eet zodra het kwik begint te stijgen. In de zomer stromen parken en stranden vol met iedereen die zo lang mogelijk van het warme weer wilt genieten. Studio Job heeft daarvoor functionele producten gecreëerd met daarover heen het  humoristische “Studio Job-sausje”. Zo maak je de BBQ of picknick nog leuker deze zomer.

Beach Life

Het Beach Life-thema zijn items die te gebruiken zijn: op het: strand, op de camping, en natuurlijk op festivals. Items zoals: teenslippers, bikini’s, strandballen, koeltassen en beach tennis-sets kunnen dan niet ontbreken. “Wij hebben naar deze onmisbare items gekeken zoals HEMA dit normaal ook doet, hoe maken we dit nog beter en nog leuker. Vervolgens hebben wij hier onze kenmerkende Studio Job -draai aan gegeven”, aldus Smeets.

De Studio Job x HEMA-collectie is vanaf nu verkrijgbaar in de HEMA-winkels en via www.hema.nl 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.