Kinderen en een (of jouw) mobiele telefoon zijn niet altijd een goede combinatie. Tijdens een potje voetbal, of een klimparcours door de speeltuin, kan deze namelijk gemakkelijk uit de broek- of jaszak vallen. Daarnaast zijn er natuurlijk ook volwassen notoire brokkenpiloten, die standaard rondlopen met een half werkend beeldscherm. Gelukkig weet Hoesjes Outlet dit en bieden ze een ruim assortiment aan hoesjes voor allerlei toestellen, die niet alleen een mooie uitstraling geven, maar ook nog eens beschermen.

Samsung A51 hoesje; nieuwe look voor je telefoon

Ik schaf regelmatig een nieuw telefoonhoesje aan, maar dat komt meer omdat ik ook al mijn pasjes erin bewaar. Dit zijn er enorm veel (jaja, ik weet dat er apps zijn om ze allemaal in te zetten) en daardoor rekt hij zo nu en dan een beetje uit. Heel eerlijk, ik koop vaak hele goedkope hoesjes (online en dan uit China) en die zijn kwalitatief niet echt fantastisch. Een Samsung A51 hoesje is speciaal gemaakt voor dit mooie toestel, dus past ook perfect eromheen. De prijs is er overigens niet eentje om van te schrikken hoor…maak je niet druk. En als je kleuter dan, zeker nu tijdens deze vreemde corona-tijd, toch een spelletje wil spelen op jouw smartphone, dan weet je zeker dat het niet zo snel mis gaat. Mijn advies is wel, laat hem/haar er binnen mee spelen en niet buiten op de tegels….safety first!

Beschermde hoeken

Een schokbestendig Samsung A51 hoesje zorgt ervoor dat je telefoon als het ware door een soort bumper beschermt wordt en er dus voor zorgt dat deze, bijvoorbeeld na een val, niet zo snel kapot gaat. Je voorkomt hiermee trouwens ook dure schade door stoten of krassen. Niemand heeft zin om bakken met geld te betalen voor iets wat gemakkelijk voorkomen had kunnen worden toch?

Bespaar geld door het gebruiken van een hoesje

Wij hebben een tijdje geleden het beeldscherm van een smartphone laten maken. Nou geloof mij, daar word je dus echt niet vrolijk van. Dat liep flink in de papieren…en ik had daarvoor al honderd keer tegen de man gezegd dat hij een hoesje moest kopen. Ik merkte dat zijn toestel, als ik het vast had gewoon uit mijn handen gleed….gelukkig ben ik niet de persoon geweest die hem uiteindelijk heeft laten vallen! Hoe langer je je telefoon gebruikt zonder hoesje, hoe groter de kans is, dat je hem regelmatig laat vallen. Soms moet je je telefoon tijdelijk missen omdat deze gerepareerd moet worden, wat er dus voor zorgt dat je niet bereikbaar bent. Als je telefoon heel erg veel schade heeft kan het ook zomaar zijn dat het soms nog goedkoper is om een nieuwe aan te schaffen, in plaats van hem te laten repareren. Allemaal kosten die in principe niet echt nodig zijn dus. Bespaar geld door het gebruiken van een hoesje. En nogmaals; zeker ook erg belangrijk als je kinderen hebt die regelmatig aan het toestel zitten….of je toch stiekem zelf die notoire brokkenpiloot bent..

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.