kiddowz-dr-leenartsDat de producten van Dr. Leenarts bij ons geen vreemde is in huis, hebben jullie vast en zeker al gemerkt aan de eerdere reviews van de Bergzalf, waterpokken lotionbadlotion, droge huid zalf en babybillenzalf. Dus toen ik een berichtje kreeg met de vraag of ik het aller nieuwste product van Dokter Leenarts wilde testen was ik dan ook gelijk enthousiast.

De huid & massageolie is geschikt voor baby, kind en volwassene (zo kun je de hoeveelheid potjes en flesjes in de badkamer beperken). In het flesje zit maar liefst 100 ml olie, dit is geschikt voor heel wat massage’s want je hebt maar een paar druppels per keer nodig. Het flesje is makkelijk te openen en te sluiten.
In tegenstelling tot vele andere massageolie’s die hier al de revue gepasseerd zijn ruikt deze olie lekker zacht van geur. Sterker nog het heeft een hele milde geur wat niet echt opvalt en dat vind ik zelf een pluspunt.

De olie smeert lekker uit op verschillende huidsoorten (als je al een product krijgt dat geschikt is voor het hele gezin moet je ook even bij iedereen uittesten hé). Ook trekt de olie goed in. Maar de grootste test was weliswaar op mijn eigen huid, aangezien ik zelf last heb van acné. Maar na een heerlijke massage van vriendlief heb ik de conclusie mogen trekken dat ik de dag erna een rustige huid had. Hiermee is het de eerste massageolie dat ook geschikt is voor mijn huid… JIPPIE!

Wat maakt deze olie uniek?
Dokter Leenarts: “Abrikozenpitolie is een rijke olie, die lekker smeert, goed intrekt en waarin geen geurstoffen zitten. Waar andere merken een synthetisch of natuurlijk parfum toevoegen, was dat voor mij absoluut geen optie. Mijn producten moeten ook geschikt zijn voor de meest (eczeem)gevoelige huid. Ook dit nieuwste product uit het Drs Leenarts assortiment is erkend met het Huid Allergie Keurmerk, een initiatief van het Huidfonds.”

Drs Leenarts Huid & Massageolie is voor €9,95 verkrijgbaar via www.drleenarts.com en ligt in de schappen van de meeste Nederlandse apotheken en drogisterijen zoals Etos, DA en DIO.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.