vtechlogoOoh, wat gaat het met kleintjes razendsnel! Liggen ze nu nog heerlijk in de wieg, voor je het weet gaan ze kruipen, zetten ze hun eerste stapjes en gaan ze op ontdekking. Aansluitend volgt de leergierig fase, in razend tempo groeien de boefjes. VTech omarmt al deze fasen en stimuleert die ontwikkeling net zo slim als leuk. De makers van educatief speelgoed komen dit najaar zelfs met een scala aan nieuwe toffe en leerzame producten voor kleintjes, peuters en kleuters.

v1Beregoed is de Kruip & Leer Babybeer voor pukkies van 9 tot 36 maanden. Deze schattige pluche beer nodigt kleintjes uit om zelf te kruipen, stimuleert hun ontwikkeling en motoriek. Niet alleen fysiek groeien ze, ook in hun koppie gaat het snel. Dankzij uitdaging in de vorm van kleuren, vormen, liedjes, geluiden en zinnetje. De oppas gedag zeggen gaat nog te ver, maar vermaken zal de kleine zich met de Kruip & Leer Babybeer eindeloos.

v2Nieuw is ook de Verzorg & Leer Reismand voor kleintjes van 15 tot 36 maanden. Het credo: verzorg je huisdier beperkt zich niet alleen tot de huiskamer! In het interactieve reismandje die de kleine overal mee naartoe neemt is elektronica verstopt dat rollenspel stimuleert. Het kleine baasje of vrouwtje leert alles over poezen, maar ook over vormen, kleuren, cijfers en voorwerpen. Inclusief een pluche katje en met meer dan 60 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes is het geen moment saai.

v3De klapper in het nieuwe assortiment voor aanstormend slim talent is de Toet Toet Auto’s – 2 in 1 Loopwagen. Ontwikkeld voor boeven van 1 tot 3 jaar. In een handomdraai is de stoere en stevige loopwagen, ogend als een king size Toet Toet Auto om te toveren tot een Toet Toet Auto’s Super Lanceerbaan! Met Ron Raceauto op het stuur, is het omtoveren en racen maar!

v4Wie de Toet Toet-serie al kent weet dat de Magische Sensors prikkelen tot actie, het is deze keer niet anders. Het kekke karretje heeft meer dan 80 gezongen liedjes, geluidjes en melodietjes in de carrosserie verwerkt. Het onderste deel van de loopwagen is uitklapbaar en kan gekoppeld worden aan de overige items van de Toet Toet Auto’s of Zoef Zoef Dieren Speelsets voor nog meer speelplezier.

Advies verkoopprijs: VTech Kruip & Leer Babybeer € 32,95, Verzorg & Leer Reismand € 29,95 en de Toet Toet Auto’s – 2 in 1 Loopwagen € 49,95. Kijk voor meer informatie op www.vtechnl.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.