packshot-naif-helping-hand-washNaïf is één van mijn favoriete merken voor baby’s en kids! Afgelopen zomer heb ik Kian en Dante standaard ingesmeerd met de Protecting Sunscreen en ze zijn geen enkele keer verbrand. Toen ik het persbericht kreeg over het allernieuwste product: Helping Hand Wash, trok ik meteen aan de bel. Deze hoort gewoon bij ons op het aanrecht te staan!

Eigenlijk wist ik het al voordat ik de verpakking opende, ook dit product ruikt weer heerlijk! En je handen worden er echt onwijs zacht van! Dante heeft er zelfs weer plezier in om zijn handen te wassen, want “het ruikt zo lekker, mama”. Verder is het makkelijk dat de zeep in een handig pompje zit, dus ook echt goed te gebruiken is door kinderen. Éen keer op het pompje drukken en je hebt voldoende zeep, om je handen mee te wassen. Onze Handwash is bijna op, dus wij hollen binnenkort weer naar de winkel….deze houden we er zeker in!

sfeerbeeld-naif-helping-hand-washHet kinderverzorgingsmerk Naïf staat bekend om haar natuurlijke, kwalitatieve en stijlvolle verzorgingsproducten voor baby’s kinderen. Helping Handwash is een natuurlijke handzeep die niet alleen goed reinigt, maar ook extra zacht is voor je huid. Het product is dermatologisch getest en dus geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor mensen met een extreem droge huid of eczeem. Voor iedere verkochte handzeep doneert Naïf aan UNICEF. Deze organisatie doet er namelijk alles aan om het kindersterftecijfer te laten dalen. Toegang tot schoon water en een goede hygiëne kan al heel veel betekenen. Naïf hoopt op deze manier een steentje bij te kunnen dragen.

Processed with VSCO

Processed with VSCO

Naast wélke zeep je gebruikt, is het ook belangrijk hóe je deze gebruikt. Grondig wassen van de handen en het meenemen van de nagels is daarbij essentieel. “Je moet ongeveer twintig seconden je handen wassen om ze echt goed te reinigen. Dit is even lang als het neuriën van bijvoorbeeld ‘Lang zal hij leven’ inclusief de Hieperdepiep Hoera’s”, aldus Jochem Hes, één van de vaders die Naïf heeft opgericht.

De nieuwe Helping Hand Wash van Naïf is verkrijgbaar bij Etos, apotheken, 
warenhuizen, kinderwinkels en online via naifcare.com. De consumentenadviesprijs is € 7,95.

 

(Visited 132 times, 1 visits today)

One thought on “Naïf Helping Hand Wash

  1. Naïf is ook hier één van mijn favoriete merken samen met attitude. Ik ben benieuwd naar deze handzeep, de onze is bijna op dus mag bijna nieuwe kopen :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.