Samsung Galaxy S21 Ultra

Smartphones zijn de laatste jaren ontpopt tot heuse minikantoren. Door de gezondheidscrisis en de lockdowns die we de afgelopen periode meemaakten, geldt dit voor nog meer beroepsgroepen dan voor die van ons: de bloggers. Waar wij al jarenlang gewend waren om vanaf onze telefoon alles te doen, is dit voor een steeds grotere groep de waarheid geworden. Gaan we nog terug naar een minder mobiele oplossing? Dat denk ik niet. Dat betekent dat je maar beter goed voorbereid kan zijn. De Samsung S21 Ultra is precies dat: een snelle oplossing voor de mobiele ondernemer en werknemer!

Samsung is één van de sterkste telefoonmerken

De techneuten onder ons weten: je hebt Apple om iOS te draaien en anders draait je telefoon op Android. Toen ik een nieuwe telefoon mocht uitzoeken, maakte de medewerker van de winkel het helemaal bont: “Wil je Apple of wil je Samsung?” Alsof elk ander merk niet meer bestond. Het is of Samsung. Of Apple. Ik was even verbaasd, maar uiteindelijk snap ik het wel. Samsung is een belangrijke speler op de telefoniemarkt en loopt al jaren mee. We hebben in de tussentijd de opkomst – en val – van Huawei meegemaakt, hebben gezien hoe Nokia en Blackberry het blijven proberen en hoe de Windows Phone het absoluut niet werd. Samsung was als één van de weinige merken stabiel. En naast stabiel ook nog eens ontzettend betrouwbaar.

Het is dus niet zo gek dat ook KiDDoWz schrijft over Samsung!

Samsung Galaxy S21 Ultra

De Samsung S21 Ultra heeft een perfecte camera

Vier camera’s heeft de Samsung S21 Ultra op de achterkant. Vier. Met een diafragma van f/1.8 kun je dit gewoon zowat een systeemcamera noemen waar je ook mee kan bellen. Voor de hobbyfotografen en bloggers onder ons kun je dus ontzettend mooie foto’s maken met dit toestel. Ik pak al zelf veel minder mijn spiegelreflex- en mijn systeemcamera sinds de camera’s in smartphones zo goed zijn geworden, maar door de opslagcapaciteit, het werkgeheugen én de uitstekende camera’s heb je niet eens meer een systeemcamera nodig om jezelf te filmen.

Lees ook: super handige tips voor fotograferen in de sneeuw

Douchen of zwemmen met je telefoon!

Ben jij echt zo’n carrièretijger die zelfs onder de douche zijn of haar rust niet vindt? Wil je altijd bereikbaar zijn en ook je ideeën onder de douche kwijt kunnen? Dat kan! De Samsung S21 Ultra is namelijk waterdicht. Dat betekent dat je ermee kan douchen, maar ook dat je in het zwembad onderwaterfoto’s kan maken! Let er wel op dat je niet te lang onder de douche staat als je ineens ook je mails kan beantwoorden vanaf die plek.

Samsung S21 Ultra: kekke kleurtjes en mega snel

Natuurlijk wil het oog ook wat. De Samsung S21 Ultra is een mooie telefoon die te krijgen is in verschillende kleuren. Toch raden wij je aan niet per se voor een andere telefoon te gaan omdat je favoriete kleur mogelijk niet (meer) beschikbaar is. Als je slim bent, koop je namelijk een hoesje en hoeven we je vast niet uit te leggen waarom een screenprotector noodzakelijk is.

De Samsung S21 Ultra is een megasnelle telefoon waardoor je ook fotobewerkingsprogramma’s moeiteloos kan draaien. Tegelijkertijd meer apps gebruiken (bijvoorbeeld WhatsApp, Instagram, een fotobewerkprogramma, Spotify en Google Maps) is geen enkel probleem. Daarnaast is deze telefoon ook in staat om met het 5G-netwerk te verbinden waardoor je nog sneller aan de slag kan. En met de snellaadfunctie ben je zo weer op pad en kun je echt overal werken waar je maar wil!

Samsung Galaxy S21 / S21 +

FSamsung Galaxy S20 FE

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.